αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Για να πετύχει η startup μου, έπρεπε να μπω full time»: Η ξεκάθαρη άποψη της γυναίκας που στη συνέχεια άντλησε 250.000 δολάρια στο Kickstarter

«Για να πετύχει η startup μου, έπρεπε να μπω full time»: Η ξεκάθαρη άποψη της γυναίκας που στη συνέχεια άντλησε 250.000 δολάρια στο Kickstarter

Ένα από τα μεγαλύτερα ερωτήματα που υπάρχουν στον μυαλό των startuppers, είναι το αν θα πρέπει να μπουν full time στο νέο project τους ή να το «τρέχουν» παράλληλα με την καθημερινή δουλειά τους. Πάντως, η ιδρύτρια της GoldieBlox, Debbie Sterling, είναι ξεκάθαρη.

«Το τότε αγόρι μου -και τωρινός σύζυγος- μου είχε πει ότι ο μόνος δρόμος για να πετύχει η startup μου είναι να μπω σε αυτή full time», λέει η νεαρή επιχειρηματίας.

Και εξηγεί πως το πέτυχε: «Μάζεψαν όσο περισσότερα χρήματα μπορούσα, έτσι ώστε να έχω αρκετά για να περάσω 1 έτος. Και έριξα όλη την προσοχή μου στην GoldieBlox». Η συνέχεια ήταν συναρπαστική. «Εννέα μήνες αργότερα λάνσαρα την καμπάνια μου στο Kickstarter και άντλησα περισσότερα από 250.000 δολάρια. Έτσι μπόρεσα να λάβω την πρώτη μου πληρωμή από την GoldieBlox.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twenty − 19 =