αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΓιατί το να ψάχνεις μια «ασφαλή δουλειά» είναι ο μεγαλύτερος εχθρός σου: Μια ανατρεπτική άποψη από έναν κορυφαίο φωτογράφο

Γιατί το να ψάχνεις μια «ασφαλή δουλειά» είναι ο μεγαλύτερος εχθρός σου: Μια ανατρεπτική άποψη από έναν κορυφαίο φωτογράφο

Οι περισσότεροι άνθρωποι ψάχνουν για μια «ασφαλή δουλειά». Είναι περίπου αυτό που ακούγαμε (και μάλλον ακόμα ακούμε) εδώ και 10ετίες στην Ελλάδα. «Βρες μια σίγουρη δουλειά», ήταν η συμβουλή που έδιναν οι παλαιότεροι στους νεότερους.

Στο παραπάνω βίντεο, θα ακούσεις την διαφορετική άποψη του David Drebin. Το όνομα του, σίγουρα δεν σου λέει κάτι πιθανότατα. Πρόκειται όμως για έναν κορυφαίο φωτογράφο, ο οποίος έχει φωτογραφήσει ανθρώπους όπως: Charlize Theron, John Legend, Steve Jobs και Brandley Cooper.

«Πολλοί άνθρωποι αφήνουν τους φόβους και τις αμφιβολίες να τους εκτροχιάσουν», σημειώνει ο Drebin.

Και συμπληρώνει: «ψάχνουν για δουλειές, ψάχνουν να προσληφθούν. Εγώ δεν ψάχνω για δουλειές ή να προσληφθώ». Εξηγώντας τι εννοεί, με μια φράση: «Δεν υπάρχει ελευθερία στην ασφάλεια. Αλλά υπάρχει ασφάλεια στην ελευθερία». Αρκετοί άνθρωποι ψάχνουν απλά για «ασφαλείς δουλειές», ακόμα κι αν δεν τους αρέσουν. Μια τακτική που μάλλον είναι λάθος.

Ο γνωστός φωτογράφος καταλήγει: «Η αληθινή ελευθερία είναι όταν έχεις ένα όνειρο, και είσαι ασφαλής μέσα σε αυτό το όνειρο».

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 − one =