αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΓιατί το αυτοκίνητο της Apple ίσως να μην γίνει ποτέ

Γιατί το αυτοκίνητο της Apple ίσως να μην γίνει ποτέ

Αναμφίβολα πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο project. Το πολυσυζητημένο αυτοκίνητο της Apple το οποίο όλα έδειχναν ότι θα βγει στην αγορά στο κοντινό μέλλον. Ωστόσο, κάποιες τελευταίες κινήσεις τις εταιρίας φαίνεται να ανατρέπουν τα δεδομένα και το συγκεκριμένο εγχείρημα ίσως να μην πραγματοποιηθεί πότε ή τουλάχιστον μετατοπίζεται χρονικά για αρκετά μετά.

Δεκάδες εργαζόμενοι, από την ομάδα που εργάζεται για το νέο αυτοκίνητο της Apple, απομακρύνθηκαν από την εταιρία το τελευταίο χρονικό διάστημα, όπως σημειώνουν οι Financial Times. H Apple έχει περίπου 1.000 άτομα που δουλεύουν πάνω στο λεγόμενο «Project Titan». Και όπως σχολιάζουν αρκετά ξένα ΜΜΕ, η «συρρίκνωση» αυτής της ομάδας, πιθανότατα να δείχνει μια αλλαγή πλάνων.

Το Bloomberg, βάζει και μια άλλη παράμετρο στη συζήτηση. Η Apple θα πρέπει να αποφασίσει, λέει το ειδησεογραφικό πρακτορείο, αν θα φτιάξει τελικά εντελώς μόνη της το «έξυπνο» αυτοκίνητο ή αν θα πρέπει να συνεργαστεί με κάποια αρτοβιομηχανία για την παραγωγή του. Το αμερικανικό site Recode.net προσπάθησε να επικοινωνήσει με τα στελέχη της εταιρίας, έτσι ώστε να σχολιάσουν το θέμα. Οι άνθρωποι της Apple όμως δεν θέλησαν να κάνουν κανένα σχόλιο.

apple-car-3-1200x630-c

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

10 − 4 =