αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Γιατί πρέπει να σταματήσεις να διαβάζεις για την επιχειρηματικότητα. Και να ξεκινήσεις να κάνεις τη δουλειά»

«Γιατί πρέπει να σταματήσεις να διαβάζεις για την επιχειρηματικότητα. Και να ξεκινήσεις να κάνεις τη δουλειά»

Αμέτρητα άρθρα, βίντεο ή σεμινάρια έχουν γίνει με θέμα την επιχειρηματικότητα και το πως μπορείς να φτάσεις στην επιτυχία. Αμέτρητοι είναι και οι άνθρωποι που τα παρακολουθούν όλα αυτά. Με στόχο να πάρουν όσες περισσότερες γνώσεις μπορούν και να φτάσουν στον μεγάλο στόχο τους. Ενώ η εκμάθηση δεν είναι κακή από μόνη της, αρκετοί είναι αυτοί που κάνουν ένα λάθος: Μένουν μόνο εκεί. Δεν προχωρούν σε πράξεις.

Όπως εξηγεί στο παρακάτω βίντεο ο business γκουρού και ειδικός στο μάρκετινγκ, Neil Patel, έχει δει πολλούς ανθρώπους να εστιάζουν όχι στο πως θα κάνουν τις απαιτούμενες πράξεις για να φτάσουν στον στόχο τους, αλλά κοιτούν μόνο το πως θα πάρουν νέες γνώσεις ξανά και ξανά. «Το ότι είσαι το πιο έξυπνο άτομο στον κόσμο και διαβάζεις τα πάντα, δεν σημαίνει ότι θα γίνεις πετυχημένος», εξηγεί.

Και ο ίδιος λέει ότι διαβάζει αρκετά βιβλία και media, όπως τον Economist ή το Tech Crunch. Όμως στο τέλος αυτό που έχει πραγματική αξία, είναι το πως εφαρμόζεις όλες τις γνώσεις που έχεις λάβει. Σε διαφορετική περίπτωση, απλά σπαταλάς τον χρόνο σου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 − seventeen =