αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΓιατί ο Elon Musk δεν έχει χρόνο… ούτε για να κάνει μπάνιο (και κοιμάται στο πάτωμα εργοστασίου της Tesla)

Γιατί ο Elon Musk δεν έχει χρόνο… ούτε για να κάνει μπάνιο (και κοιμάται στο πάτωμα εργοστασίου της Tesla)

Κάνει τα πράγματα με τον δικό του τρόπο. Αυτό είναι σίγουρο. Τώρα, ο Elon Musk μίλησε… για την άλλη πλευρά της επιτυχίας. Τις δυσκολίες και την πίεση που υπάρχουν από πίσω. Μιλώντας στο CBS, ο διάσημος επιχειρηματίας εξήγησε γιατί δεν προλαβαίνει… ούτε να κάνει μπάνιο.

Γιατί; Διότι είναι μια κρίσιμη φάση για την Tesla. Είναι η στιγμή που η εταιρία πρέπει να «πιάσει» τους στόχους σχετικά με τις παραδώσεις του Model 3. Του πιο οικονομικού μοντέλου της Tesla. Όλο αυτό έχει κάνει το Musk να κοιμάται… στο εργοστάσιο της εταιρίας του. Στο πάτωμα.

«Κοιμάστε στο πάτωμα του εργοστασίου. Γιατί το κάνετε αυτό;», ρώτησε ο δημοσιογράφος τον Musk. «Επειδή δεν έχω χρόνο ούτε να πάω σπίτι για να κάνω ντους» απάντησε ο Elon Musk.

Και εξήγησε την οπτική που βλέπει τα πράγματα: «Είναι τόσο απλό. Δεν πιστεύω ότι στις δύσκολες στιγμές, ο CEO πρέπει να είναι off, σαν να είναι διακοπές».

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × one =