αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΓιατί ο CEO του Netflix θεωρεί μεγάλο ανταγωνιστή του… τον ύπνο

Γιατί ο CEO του Netflix θεωρεί μεγάλο ανταγωνιστή του… τον ύπνο

Σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής του, ο CEO του Netflix, Reed Hastings, δέχεται ερωτήσεις για τους ανταγωνιστές. Για πολλά χρόνια, οι δημοσιογράφοι τον ρωτούσαν για την HBO. Με τον ίδιο να απαντά πάντα, ότι η εν λόγω πλατφόρμα δεν είναι στην πραγματικότητα ένας ανταγωνιστής. Αφού οι άνθρωποι που βλέπουν HBO, βλέπουν και Netflix.

Τώρα, τον ρώτησαν για την Amazon. Αφού ο τεχνολογικό γίγαντας, επενδύει δυναμικά στην παραγωγή βίντεο, όπως κάνει και το Netflix. Με τον Reed Hastings να δίνει την ίδια απάντηση πάντα: Υπάρχει χώρος για όλους!

Μάλιστα, σε ερώτηση στα πλαίσια των αποτελεσμάτων του Netflix για το πρώτο 3μηνο του 2017, έδωσε μια ιδιαίτερη απάντηση. Λέγοντας ότι ο βασικός ανταγωνιστής… είναι ο ύπνος.

«Κάνουν σπουδαίο προγραμματισμό» είπε για την Amazon και συμπλήρωσε: «Θα συνεχίσουν να το κάνουν, αλλά δεν πιστεύω ότι θα μας επηρεάσει τόσο πολύ. Η αγορά είναι πολύ μεγάλη». Δίνοντας στη συνέχεια την απάντηση- έκπληξη: «Σκέφτομαι, ότι όταν παρακολουθείτε μια σειρά στο Netflix και έχετε εθιστεί σε αυτή, μένε ξύπνιοι ως αργά το βράδυ. Ο πραγματικός ανταγωνιστής μας είναι ο ύπνος».

Όπως εξήγησε, τα τελευταία 10 χρόνια το Netflix έχει αναπτυχθεί ραγδαία. Το ίδιο και οι ανταγωνιστές. Το ένα δεν επηρεάζει το άλλο. «Είμαστε σαν δύο σταγόνες στον ωκεανό» είπε χαρακτηριστικά ο Hastings.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × 1 =