αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΓιατί μερικές φορές είναι καλό να «μην ξέρεις τι κάνεις» στην επιχειρηματικότητα (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιατί μερικές φορές είναι καλό να «μην ξέρεις τι κάνεις» στην επιχειρηματικότητα (ΒΙΝΤΕΟ)

Πολλές φορές συζητάμε για business plans και έρευνες αγοράς. Είναι πράγματα τα οποία, ανάμεσα σε άλλα, πρέπει να κάνει ένας επιχειρηματίας. Είτε στο ξεκίνημα της διαδρομής του, είτε στην πορεία. Όλα αυτά δεν είναι λάθος. Ωστόσο, οι συνιδρυτές της VSCO, Greg Lutze και Joel Flory, δίνουν μια άλλη οπτική. Σημειώνεται, ότι η VSCO είναι μια πλατφόρμα που δίνει σε διάφορους δημιουργούς, την δυνατότητα να κάνουν πιο γνωστά τα projects τους, με διάφορα ψηφιακά εργαλεία.

Τι λένε οι δύο νεαροί ιδρυτές; Ότι κάποιες φορές είναι καλό να «μην ξέρεις τι κάνεις» στην επιχειρηματικότητα! «Δεν θα είχαμε πάρει μερικά μεγάλα ρίσκα» σημειώνουν μιλώντας στο Entrepreneur.com. Εννοώντας με απλά λόγια, ότι πολλές φορές η άγνοια κινδύνου… μπορεί να σε οδηγήσει στο να πάρεις τολμηρές αποφάσεις, τις οποίες σε διαφορετική περίπτωση ίσως να μην έπαιρνες.

Οι ίδιοι σημειώνουν ότι χρειάζεται υπομονή για να φτάσεις στην επιτυχία και να δρας. Πρέπει να βγεις εκεί έξω, και να το κάνεις πραγματικότητα, όπως λένε. Δείτε στο παραπάνω βίντεο όλη την ιδιαίτερη τοποθέτηση των Greg Lutze και Joel Flory.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

12 − one =