αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΓιατί δεν πρέπει να στοχεύεις στα άστρα: Η άποψη ενός αυτοδημιούργητου εκατομμυριούχου για το πως θα φτάσεις στην επιτυχία

Γιατί δεν πρέπει να στοχεύεις στα άστρα: Η άποψη ενός αυτοδημιούργητου εκατομμυριούχου για το πως θα φτάσεις στην επιτυχία

Dream Big; Μάλλον όχι. Δεν είναι αυτή η σωστή τακτική για να φτάσεις στην επιτυχία. Τουλάχιστον σύμφωνα με την άποψη του Tilman Fertitta. Ο ίδιος είναι ένας αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος. Ξεκίνησε με έναν… εναλλακτικό τρόπο την πορεία του προς την κορυφή. Παίρνοντας ένα δάνειο 6.000 δολαρίων. Και έφτασε να διατηρεί πλέον πάνω από 500 ακίνητα, τα οποία έχουν να κάνουν με εστιατόρια και φιλοξενία. Και έχει μια συνολική περιουσία που φτάνει τα 3 δισ. δολάρια.

«Ποτέ δεν στόχευα στα άστρα», τονίζει ο ίδιος.

Όπως εξηγεί, η επιτυχία του ήρθε βήμα- βήμα. «Δεν έγινε μέσα σε μια νύχτα» εξηγεί. Ο Tilman Fertitta έβαζε πάντα κοντινούς στόχους. Έκανε ένα βήμα την φορά. Και μέσα σε βάθος χρόνου κατάφερε να φτάσει στην επιχειρηματική επιτυχία.

Σε αντίθεση ίσως με άλλους επιχειρηματίες που λένε ότι πρέπει να στοχεύεις στην κορυφη, ο Fertitta λέει ότι πρέπει να είσαι ρεαλιστής και να θέτεις στόχους που μπορούν να πραγματοποιηθούν. Και να είσαι έτοιμος να διανύσεις έναν μακρύ δρόμο, μέχρι να φτάσεις στην επιτυχία.

Billionaire Tilman Fertitta gives advice on how to be succesful

Success doesn't happen overnight, just ask the Houston Rockets owner Tilman J. Fertitta. http://cnb.cx/2Eo3DZc

Posted by CNBC Make It on Montag, 8. Januar 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 + 14 =