αρχικηVIRALΓερμανική αλυσίδα σούπερ μάρκετ ανακοίνωσε ότι… είναι επικίνδυνα τα καλάθια της, για να μην τα κλέβουν οι πελάτες

Γερμανική αλυσίδα σούπερ μάρκετ ανακοίνωσε ότι… είναι επικίνδυνα τα καλάθια της, για να μην τα κλέβουν οι πελάτες

Αρκετές φορές κάποιοι βαριούνται να επιστρέψουν το καλάθι αγορών πίσω στο κατάστημα όταν τοποθετήσουν τα ψώνια τους στο πορτ – μπαγκάζ και … το παίρνουν πολύ απλά μαζί τους. Ένα από τα αφεντικά των καταστημάτων REWE στη Βαυαρία είχε μια λαμπρή ιδέα!

O Διευθυντής Alex δημοσίευσε στη σελίδα Facebook του σούπερ μάρκετ REWE μια πολύ ιδιαίτερη ανακοίνωση ανάκλησης. Δεν αφορούσε ούτε μεταλλικά θραύσματα σε παιδικές τροφές, ούτε κίνδυνο σαλμονέλας ούτε και οτιδήποτε συνηθισμένο στις ανακλήσεις προϊόντων. Απλά χαρακτήρισε ως «επικίνδυνο» το καλάθι αγορών του καταστήματος και μάλιστα … δικαιολογημένα!

Μεταξύ άλλων η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Προσοχή! Κίνδυνος για την υγεία !!!!

Το Rewe Kersten ξεκινάει μια μεγάλη δράση ανάκλησης των καλαθιών αγορών του καταστήματος. Λόγω τεχνικού ελαττώματος, τα κόκκινα καλάθια αγορών είναι επικίνδυνα. Ως εκ τούτου, παρακαλούμε να την τα χρησιμοποιείτε εκτός του χώρου του καταστήματος

Και συνεχίζει:

Δράστε πριν δημιουργηθούν προβλήματα στη υγείας σας. Επιστρέψτε τα καλάθια αγορών που βρίσκονται στα πορτ-μπαγκάζ των αυτοκινήτων σας ή στα σπίτια σας. Αν δείτε σε φιλικά σπίτια σας τέτοια κόκκινα καλάθια, δείξτε υπευθυνότητα και ενημερώστε τους για τον κίνδυνο καλώντας τους να τα επιστρέψουν στο κατάστημα.

Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας! Ο Alex σας!

ΥΓ.: Το ότι δεν αναγράφεται τιμή στα καλάθια, δεν σημαίνει ότι είναι και δωρεάν».

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο συγκεκριμένος διευθυντής του καταστήματος είχε απόλυτη επιτυχία με την πρωτότυπη ιδέα του. Ήδη έχει μοιραστεί περισσότερες από χίλιες φορές, ενώ οι χρήστες του Facebook χαρακτηρίζουν τη συγκεκριμένη ενέργεια ως … καταπληκτική!

Achtung teilen!Gefahr für die Gesundheit!!!!Rewe Kersten startet ab sofort, die große Einkaufskorb-Rü…

Posted by Rewe Fürstenfeldbruck on Donnerstag, 13. Juli 2017

Πηγή: Allesgr.de

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seven − seven =