αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑ«Αφιέρωσε 1 ώρα την εβδομάδα, για να οργανώσεις τα χρήματα σου»: Τα απλά tips μιας οικονομικής συμβούλου

«Αφιέρωσε 1 ώρα την εβδομάδα, για να οργανώσεις τα χρήματα σου»: Τα απλά tips μιας οικονομικής συμβούλου

Υπάρχουν απλές κινήσεις που μπορεί να κάνει κάποιος στην καθημερινότητα του, έτσι ώστε να οργανώσει τα οικονομικά του. Πολλές φορές, λόγω των γρήγορων ρυθμών που ζούμε, δεν βρίσκουμε χρόνο για να δούμε τα δεδομένα γύρω από το μπάτζετ που διαθέτουμε γενικότερα.

Η Brittney Castro, είναι CEO της Financially Wise Women. Μιας εταιρίας με έδρα το Λος Άντζελες που στόχο έχει να δείξει στις γυναίκες και στα νεαρά ζευγάρια το πως να διαχειρίζονται σωστά τα χρήματα τους. Μιλώντας στο Entrepreneur.com, η ίδια δίνει μια απλή συμβουλή που μπορεί να εφαρμόσει ο καθένας έτσι ώστε να βάλει σε μια τάξη τα οικονομικά του.

Όπως λέει, είναι σημαντικό για 1 ώρα κάθε βδομάδα, να επικεντρώνεσαι στα χρήματα που διαχειρίζεσαι. «Είναι μια στιγμή στο πρόγραμμα σου, που θα έρθεις σε επαφή με τα χρήματα σου, θα τους στείλεις… την αγάπη σου και θα οργανωθείς για τους στόχους και τις ευκαιρίες της ερχόμενης εβδομάδας» τονίζει η Brittney Castro.

Η ίδια εκτιμά ότι είναι καλύτερο να λειτουργείς ουσιαστικά με ένα μπάτζετ ανά εβδομάδα. Και να κάνεις ταμείο. Επίσης, αρκετές φορές είναι χρήσιμο να ζητήσεις την βοήθεια ενός οικονομικού συμβούλου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × five =