αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΑυτό το App επιτρέπει στον οποιονδήποτε να επενδύσει σε κλασικά αυτοκίνητα (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτό το App επιτρέπει στον οποιονδήποτε να επενδύσει σε κλασικά αυτοκίνητα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακούμε συχνά για ανθρώπους που επενδύουν σε μετοχές. Για άλλους που επενδύουν σε ακίνητα ή για αρκετούς που επενδύουν σε startups. Τι θα έλεγες αν μπορούσες τώρα να επενδύσεις σε κλασικά αυτοκίνητα; Και μάλιστα χρησιμοποιώντας απλά μια εφαρμογή; Ναι, πλέον μπορεί να γίνει!

Αυτό κάνει το app Rally Rd. Στο παραπάνω βίντεο του Business Insider, μιλά ο ιδρυτής της εφαρμογής, Christohper Bruno, και εξηγεί το πως δουλεύει το όλο σύστημα. Λειτουργεί όπως περίπου και οι εταιρίες. Το κάθε αυτοκίνητο «κόβεται» σε κάποιες μετοχές, τις οποίες μπορεί να αγοράσει ένας ενδιαφερόμενος. Όσες επιθυμεί. Στην πορεία, η αξία των μετοχών ανεβαίνει ή κατεβαίνει, όπως γίνεται και με τις εταιρίες. Φυσικά, στόχος είναι να βρεις το κατάλληλο timing για να μπεις και να βγεις από μια τέτοια επένδυση.

Μάλιστα, η επενδύσεις μέσω της εφαρμογής, ξεκινούν από τα μόλις 50 δολάρια. Μπορεί να το κάνει ο καθένας. Τα οχήματα που υπάρχουν στην εφαρμογή είναι πάντα προς πώληση. Με την αξία τους να αλλάζει σε βάθος χρόνου. Τι λες, μήπως θες να επενδύσεις σε μια Porsche 356 Speedster;

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 − thirteen =