αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Αυτό που θες στην ζωή σου, είναι πιθανόν 6 ως 18 μήνες μακριά»: Αυτό λέει ο Tai Lopez, βάζοντας μια μόνο προϋπόθεση

«Αυτό που θες στην ζωή σου, είναι πιθανόν 6 ως 18 μήνες μακριά»: Αυτό λέει ο Tai Lopez, βάζοντας μια μόνο προϋπόθεση

Υπάρχει η διαδεδομένη άποψη που λέει ότι για να φτάσεις στην επιχειρηματική επιτυχία, χρειάζεται χρόνος. ‘Η ακόμα και χρόνια, αρκετά. Ο γνωστός επιχειρηματίας, επενδυτής και οικονομικός σύμβουλος Tai Lopez, σε νέα του ανάρτηση στο Facebook, βάζει ένα διαφορετικό χρονοδιάγραμμα.

«Αυτό που θέλεις στη ζωή σου, είναι πιθανόν 6 ως 18 μήνες μακριά από το να συμβεί, αν συνεχίσεις να εργάζεσαι για αυτό. Να είσαι υπομονετικός» σημειώνει.

Φυσικά, το χρονικό διάστημα που αναφέρει ο Tai Lopez, είναι αρκετά μικρότερο, από αυτά που αναφέρουν κατά καιρούς άλλοι επιχειρηματίες. Άρα μάλλον δημιουργεί μια αισιοδοξία. Από την άλλη μεριά, τέτοιοι businessmen συνήθως όταν μιλούν για «δουλεία έτσι ώστε να φτάσεις σε έναν μεγάλο στόχο», εννοούν πολλές ώρες εργασίας καθημερινά, πιεστικά deadlines και ελάχιστο ελεύθερο χρόνο. Άρα πάλι δεν μπορούμε να πούμε ότι πρόκειται για εύκολο εγχείρημα.

Posted by Tai Lopez on Mittwoch, 10. Januar 2018

Πως θα βρεις τις ευκαιρίες

Σε παλιότερο post του, ο Tai Lopez είχε αναφερθεί και στο πως θα βρεις τις ευκαιρίες. «Τα καλά πράγματα συμβαίνουν όταν περιτριγυρίζεσαι από καλούς ανθρώπους», είχε σημειώσει αρχικά ο ίδιος.

Και εξήγησε στη συνέχεια: «Βγες έξω από το σπίτι. Περισσότερες ευκαιρίες είναι εκεί για εσένα. Βγες έξω και δικτυώσου». Ο Lopez συνόδεψε τη συμβουλή του, με την παρακάτω φωτογραφία. Να σημειώσουμε ότι πρόκειται για τον άνθρωπο που έχει πάνω από 6 εκατ. ακολούθους στο Facebook

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen + twenty =