αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Αυτό είναι το skill που θα σε κάνει επιτυχημένο»: Αποκαλύπτει ο άνθρωπος που έχει πάρει συνέντευξη από τον Bill Gates και τον Richard Branson

«Αυτό είναι το skill που θα σε κάνει επιτυχημένο»: Αποκαλύπτει ο άνθρωπος που έχει πάρει συνέντευξη από τον Bill Gates και τον Richard Branson

Στον σημερινό κόσμο, είναι εύκολο να αποσπαστεί η προσοχή σου σε διάφορες κατευθύνσεις. Αλλά αν θέλεις να φτάσεις στην επιτυχία σε νεαρή ηλικία, ένα πράγμα είναι αυτό που μπορεί να σε οδηγήσει εκεί: Η εστίαση.

Αυτό τονίζει ο success expert, Richard St. John. Ο ίδιος, έχει πάρει συνεντεύξεις σε πάνω από 1.000 πετυχημένους ανθρώπους. Ανάμεσα στους οποίους ο Bill Gates και ο Richard Branson. Πρόκειται για τον άνθρωπο που το 2005 έκανε μια από τις πιο δημοφηλείς TEDx ομιλίες, με τίτλο «8 Secrets of Success». Η οποία έχει ξεπεράσει μέχρι σήμερα τις 10 εκατ. προβολές.

«Η εστίαση είναι εξαιρετικά σημαντική», λέει ο Richard St. John στο CNBC.

Και συμπληρώνει: «Η εστίαση είναι το μυστικό της επιτυχίας των περισσότερων ανθρώπων». Όπως εξηγεί, όταν είσαι νέος είναι καλό να δοκιμάζεις πολλά πράγματα. Έρχεται όμως η στιγμή, που πρέπει να εστιάσεις σε ένα αντικείμενο. Σε αυτό με το οποίο είσαι παθιασμένος.

Επικεντρώσου σε κάτι που δεν σου φαίνεται… αγκαρία. Επίσης, όπως λέει ο success expert, οι περισσότεροι πετυχημένοι άνθρωποι με τους οποίους έχει μιλήσει, δεν αγαπούν ιδιαίτερα την μετριοπάθεια. «Πάνε στην λογική ή όλα ή τίποτα» τονίζει.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

six + 13 =