αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΑυτό είναι το νέο button που δοκιμάζει το Facebook- Σε τι ακριβώς θα χρησιμεύει

Αυτό είναι το νέο button που δοκιμάζει το Facebook- Σε τι ακριβώς θα χρησιμεύει

Ένα νέο button φαίνεται πως τεστάρει το Facebook, με στόχο σύντομα να το βγάλει προς το ευρύ κοινό. Αυτό είναι το «downvote button». Πρόκειται για το κουμπί που βλέπετε πάνω δεξιά στην εικόνα. Τι ακριβώς θα κάνει; Θα είναι ουσιαστικά ένας τρόπος για να δείχνουν οι χρήστες ότι ένα σχόλιο είναι ακατάλληλο, και έτσι αυτό θα καταλήξει να «κρυφτεί».

«Δεν δοκιμάζουμε ένα dislike button. Εξετάζουμε ένα feature έτσι ώστε οι άνθρωποι να μας δίνουν feedback για τα σχόλια που γίνονται στα posts των pages», τονίζει ένας εκπρόσωπος του Facebook μιλώντας στο TechCrunch. Επιβεβαιώνοντας πάντως ότι όντως το FB δοκιμάζει το downvote button.

Όταν πατάς το συγκεκριμένο κουμπί για ένα σχόλιο, θα εμφανίζονται και οι πρόσθετες επιλογές “Offensive”, “Misleading” και “Off Topic”. Αυτά θα μπορούσαν να βοηθήσουν το Facebook να καταλάβει εάν το σχόλιο είναι απαράδεκτο, μια μορφή “ψεύτικων ειδήσεων” ή απλώς άσχετο. Το Facebook έχει ήδη ένα κουμπί “Απόκρυψης” για σχόλια, αλλά είναι κρυμμένο πίσω από το αναπτυσσόμενο μενού και δεν μπορεί να γίνει άμεσα κλικ.

Σημειώνεται, ότι το πόσα downvotes παίρνει συνολικά ένα σχόλιο θα το βλέπει μόνο το FB. Δεν θα υπάρχει καμία δημόσια ορατή καταμέτρηση του πόσα downvotes ένα σχόλιο συγκεντρώνει. Α, και δεν είναι ένα dislike button σίγουρα…

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen − five =