αρχικηVIRALΑυτός ο ταξιδιωτικός παράδεισος θα πληρώνει τους τουρίστες που θα πάνε εκεί το 2017

Αυτός ο ταξιδιωτικός παράδεισος θα πληρώνει τους τουρίστες που θα πάνε εκεί το 2017

Οι Αμερικάνικες Παρθένοι Νήσοι γιορτάζουν τα 100 χρόνια από την προσάρτηση τους στις ΗΠΑ δίνοντας 300 δολάρια σε όλους τους επισκέπτες από τη νέα χρονιά. Η συστάδα των εξωτικών νησιών θα παρέχει το συγκεκριμένο ποσό για να μπορέσουν οι τουρίστες να δουν όλες τις ομορφιές τους.

Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν ορειβασία, καγιάκ, τουρ των νησιών, κολύμπι και να δοκιμάσουν την τοπική κουζίνα, αλλά όχι να πάρουν το ποσό και να το διαθέσουν σε ποτά και ξενύχτια, όπως τονίζει το CNN Greece.

Στόχος του δώρου είναι να μπορέσουν οι ταξιδιώτες να εξερευνήσουν τις ομορφιές των νησιών και να μάθουν την ιστορία τους. Γι’ αυτό τον λόγο τα χρήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ξεναγήσεις, μουσεία και εστιατόρια.

Το ποσό δεν θα δοθεί σε επιταγή ή μετρητά αλλά θα παρέχεται ως εξής: Όταν κάποιος κλείσει ταξίδι, τουλάχιστον τριών διανυκτερεύσεων, μέσω της ιστοσελίδας USVI.com το υπουργείο τουρισμού θα του στέλνει πίστωση 300 δολαρίων. Συγκεκριμένα θα του στείλει χαρτιά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν χαρτονομίσματα για όλες τις παραπάνω δραστηριότητες. Και αν τύχει κάποιος να ταξιδέψει τον Μάρτιο θα πάρει και ένα αναμνηστικό από το ταξίδι.

virgin

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 1 =