αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑυτοί είναι οι 5 πιο νέοι δισεκατομμυριούχοι στον πλανήτη για το 2018, σύμφωνα με το Forbes

Αυτοί είναι οι 5 πιο νέοι δισεκατομμυριούχοι στον πλανήτη για το 2018, σύμφωνα με το Forbes

Πολλοί λένε ότι η επιτυχία χρειάζεται χρόνο για να έρθει. Αυτό δεν ισχύει πάντα. Το αποδεικνύουν οι περιπτώσεις που θα δείτε παρακάτω. Είναι οι 5 πιο νέοι δισεκατομμυριούχοι στον πλανήτη για το 2018, σύμφωνα με την νέα λίστα που δημοσιοποίησε το Forbes.

Ποια είναι η νεότερη; Μια κοπέλα για την οποία έχουμε ξανά μιλήσει στο It’s Possible. Είναι η Alexandra Andresen (φωτο). Και είναι 21 ετών σήμερα. Η περιουσία της εκτοξεύτηκε στα 1,4 δισ. δολάρια, όταν ο πατέρας της αποφάσισε να μεταβιβάσει στην ίδια και την αδερφή της, ένα σημαντικό κομμάτι της οικογενειακής εταιρίας τους. Έχουν την επενδυτική εταιρία Ferd Holding. Για την ώρα, η 21χρονη δεν ασχολείται ιδιαίτερα με την διαχείριση της εταιρίας. Αλλά αξιοποιεί τον χρόνο της κάνοντας ιππασία. Έχει ήδη κερδίσει αρκετά βραβεία και τώρα ετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, το 2020. Λέτε να την δούμε κάποια στιγμή να επενδύει τα (πολλά) χρήματα της και σε επιχειρηματικά projects;

Μέσα στην πρώτη 5αδα, είναι και η αδερφή της, Catarina Andersen. Με περιουσία στα 1,4 δισ. δολάρια επίσης, και μερίδιο στην εταιρία του πατέρα τους, όπως είπαμε.

Μέσα στο TOP-5 είναι επίσης ο Evan Spiegel. Ναι, είναι ο ιδρυτής του Snapchat (διαβάστε την ιστορία του εδώ). Βλέπουμε επίσης τον John Collison. Σήμερα είναι 27 ετών. Πρόκειται για τον νέο που ξεκίνησε κάποτε από ένα χωρίο της Ιρλανδίας, έφτιαξε την Stripe μαζί με τον αδερφό του και έφτασε στην απόλυτη επιτυχία.

Μέσα στη λίστα είναι και ο Γκούσταβ Μάγκναρ Γουίτζο, 24 ετών. Ο ίδιος έχει σχεδόν το 50% της νορβηγικής εταιρεία αλιείας Salmar, η οποία είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής σολομού του κόσμου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

10 + seventeen =