αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΑυτοί είναι οι πιο… τεμπέλικοι τρόποι για να γίνεις πλούσιος (αν και μάλλον είναι καλύτερο να πας στον δύσκολο δρόμο)

Αυτοί είναι οι πιο… τεμπέλικοι τρόποι για να γίνεις πλούσιος (αν και μάλλον είναι καλύτερο να πας στον δύσκολο δρόμο)

O Gertrude Stein, ένας συγγραφέας και άπληστος συλλέκτης τέχνης, έγραψε κάποτε: «Θέλω να γίνω πλούσιος, αλλά ποτέ δεν θέλω να κάνω κάτι που πρέπει να κάνω για να γίνω πλούσιος».

Πόσοι άνθρωποι το έχουν πει όλα αυτά τα χρόνια;
Σίγουρα όλοι σε ένα σημείο της ζωής τους είχαν την επιθυμία να αποκτήσουν πλούτο, αλλά δεν το κάνουν όλοι. Θέλει σκληρή δουλειά για να γίνει κανείς εκατομμυριούχος ή τουλάχιστον οικονομικά σταθερός. Υπάρχει ένας τρόπος να κερδίσετε πολλά χρήματα χωρίς να χρειάζεται να εργάζεστε 24 ώρες την ημέρα;

Δείτε 5 τεμπέλικους τρόπους για να γίνετε πλούσιοι, όπως τους παρουσιάζει το Mononews.gr. Μπορεί να μην είναι όλοι εύκολοι και για μερικούς από αυτούς θα χρειαστείτε πολλή τύχη, αλλά για πολλούς από αυτούς δεν θα χρειαστεί καν να σηκωθείτε από τον καναπέ σας.

1. Εμπιστευτείτε το Internet

Υπάρχουν τόσες πολλές ιστοσελίδες διαθέσιμες αυτές τις μέρες, απλώς πρέπει να ξέρετε πού να κοιτάξετε. Υπάρχουν μικροεπιχειρήσεις που πληρώνουν εργαζόμενους για εργασίες που χρειάζονται πολύ λίγο χρόνο και ιστότοποι που σας πληρώνουν για να γράψετε για αυτούς από το σπίτι. Μπορείτε , ακόμα, να αγοράσετε το δικό σας domain name και να αναπτύξετε τον δικό σας δικτυακό τόπο.

2. Αγοράστε ένα σπάνιο αντικείμενο πολύ φθηνά και ελπίστε ότι θα αξίζει εκατομμύρια

Μερικές φορές βρίσκουμε σπάνιες αντίκες και πρέπει να τις αρπάξουμε πριν το κάνει κάποιος άλλος, ελπίζοντας ότι θα μπορούσε να αξίζει περισσότερο από αυτό το 1 ευρώ που πληρώσαμε για να το αγοράσουμε.

3. Πουλήστε όλα τα πράγματά σας στο Ebay

Ανάλογα με το πόσα πράγματα έχετε και πόσο πραγματικά αξίζουν, θα μπορούσατε να πουλήσετε πολλά ή όλα στο Ebay. Αυτό μπορεί να σας δώσει πολλά χρήματα, αλλά στη συνέχεια θα πρέπει να βγείτε έξω και να αγοράσετε περισσότερα πράγματα. Ωστόσο, θα γίνετε πλούσιοι έστω και προσωρινά.

4. Aγοράστε έναν ανιχνευτή μετάλλων

Αν έχετε πολύ χρόνο, αγοράστε έναν ανιχνευτή μετάλλων και αρχίστε την αναζήτηση. Μπορεί να είναι λίγο χρονοβόρα, αλλά ας το παραδεχτούμε δεν απαιτεί πολλή δουλειά. Μπορεί να είσαι τυχερός και να πάρεις στα χέρια σου μερικά πολύτιμα αντικείμενα. Ποτέ δεν ξέρεις.

5. Παντρευτείτε κάποιον/α πλούσιο/α

Αυτός είναι σίγουρα ο πιο τεμπέλης τρόπος για να πλουτίσετε, αλλά δεν θα το προτείναμε. Θα πάρετε τα χρήματα γρήγορα, αλλά μακροπρόθεσμα πιθανότατα δεν θα είστε τόσο χαρούμενοι. Αυτό συμβαίνει αν παντρευτείτε μόνο για τα «μετρητά».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × 3 =