αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑυτή η εταιρία δίνει μπόνους στους νέους εργαζομένους για να παραιτηθούν. Και γιατί το κάνει αυτό;

Αυτή η εταιρία δίνει μπόνους στους νέους εργαζομένους για να παραιτηθούν. Και γιατί το κάνει αυτό;

Συνήθως, οι επιχειρήσεις δίνουν μπόνους στους εργαζομένους τους αν πετύχουν κάποιους στόχους. Όχι πάντα, όμως. Μια εταιρία κάνει… κάτι διαφορετικό. Δίνει μπόνους στους νέους εργαζόμενους που πηγαίνουν σε αυτή, για να παραιτηθούν!

Είναι η Mavens. Μια καινοτόμος επιχείρηση που σχετίζεται με την υγεία. Αλλά για ποιον λόγο μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο μια εταιρία;

Ο συνιδρυτής της Mavens, Prasad “PK” Kanumury, εξηγεί το σκεπτικό πίσω από αυτή την τακτική. «Το μπόνους απόλυσης είναι μια επιλογή για τους νέους εργαζομένους που έρχονται στην επιχείρηση μας. Και ισχύει μέχρι τις πρώτες 35 ημέρες, από την έναρξη της συνεργασίας» σημειώνει.

Και προσθέτει: « Εάν η θέση εργασίας δεν είναι όπως την περιμένει ο ενδιαφερόμενος ή για κάποιο λόγο είναι δυσαρεστημένος, τότε μπορεί να λάβει άμεσα το 10% του μισθού του ως μπόνους και να αποχωρήσει από την εταιρία».

Όπως εξηγεί ο συνιδρυτής της Mavens, αν ένας υπάλληλος δεν είναι ευχαριστημένος, θα ψάξει έτσι κι αλλιώς για να εργαστεί κάπου αλλού. Την ώρα μάλιστα που θα βρίσκεται στο δυναμικό της παρούσας εταιρίας στην οποία δουλεύει.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

sixteen − eight =