αρχικηVIRALΑυτές είναι οι 10 πιο οικονομικές και ταυτόχρονα πιο χαρούμενες πόλεις για να εγκατασταθεί κάποιος το 2018

Αυτές είναι οι 10 πιο οικονομικές και ταυτόχρονα πιο χαρούμενες πόλεις για να εγκατασταθεί κάποιος το 2018

H έρευνα City Life Index του βρετανικού μέσου Time Out πραγματοποιήθηκε σε 15.000 ανθρώπους από 32 πόλεις του κόσμου κυκλοφόρησε και παρουσιάζει τις πιο χαρούμενες, φιλόξενες και οικονομικά προσιτές πόλεις παγκοσμίως για τη φετινή χρονιά.

Οι παράγοντες της έρευνας, που διεξήχθη από την Tapestry Research, αφορούσε θέματα όπως το φαγητό, το ποτό, ο πολιτισμός, η φιλικότητα των ντόπιων, η οικονομική προσιτότητα, ευτυχία και η δυνατότητα διαβίωσης.

Δείτε παρακάτω τα συνολικά αποτελέσματα της έρευνας:

10. ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ, ΙΣΠΑΝΙΑ

Οι κάτοικοι της Βαρκελώνης αγαπούν την τέχνη, ενώ επισκέπτονται τις πολιτιστικές εκδηλώσεις της πόλης, κατά μέσο όρο 71 φορές μέσα στο χρόνο. Η ισπανική πόλη φιλοξενεί επίσης μερικούς από τους πιο συχνούς ταξιδιώτες εστιατορίων στον κόσμο.

9. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ, ΗΠΑ

Συνολικά, οι κάτοικοι της Φιλαδέλφειας έδωσαν ψήφο στην πόλη τους θεωρώντας την ως την προσιτή και φιλική στον κόσμο, καθώς και ένα ευχάριστο μέρος για να ζει κανείς.

8. ΛΙΣΑΒΟΝΑ, ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Οι κάτοικοι της Λισαβόνας φημίζονται ότι τρώνε πολύ, περνούν χρόνο με τις οικογένειές τους, ενώ οι ίδιοι υποστηρίζουν ότι είναι εύκολο να δημιουργήσει κανείς φιλίες και σχέσεις στην πορτογαλική πόλη. Μάλιστα, η νυχτερινή έξοδος θα σας κοστίσει μόλις 46 δολάρια.

7. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ, ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Μπορεί οι κάτοικοι του Μάνστεστερ να το ρίχνουν συχνά έξω ή να πίνουν ένα ποτήρι παραπάνω αλκοόλ, ωστόσο θεωρούνται πολύ ανοικτοί και φιλικοί άνθρωποι.

6. ΜΑΔΡΙΤΗ, ΙΣΠΑΝΙΑ

Μία από τις καλύτερες πόλεις για όσους αγαπούν τον πολιτισμό, τα εστιατόρια και τις…νυχτερινές βόλτες.

5. ΛΟΝΔΙΝΟ, ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Είτε πρόκειται για θέατρο, είτε για εστιατόρια ή μπαρ, το 86% των κατοίκων του Λονδίνου υποστηρίζουν ότι στη βρετανική πρωτεύουσα θα βρείτε τα πάντα.

4. ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Αυτή η Αυστραλιανή πόλη έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία από την άποψη της ευτυχίας, με εννέα στους 10 κατοίκους να λένε ότι αισθάνονται ευτυχείς. Θεωρούν επίσης ότι είναι εύκολο να κάνει κανείς φίλους και ότι το φαγητό και τα ποτά είναι ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά της πόλης.

3. ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, ΗΠΑ

Στην τρίτη θέση της κατάταξης βρίσκεται η Νέα Υόρκη, η οποία έχει την καλύτερη νυχτερινή ζωή στον κόσμο, ενώ έρχεται δεύτερη στον πολιτισμό, σύμφωνα με την έρευνα.

2. ΠΟΡΤΟ, ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Ένα φιλικό μέρος στο οποίο οι κάτοικοι δηλώνουν υπερήφανοι να ζουν εκεί και ελεύθεροι. Η πορτογαλική πόλη φημίζεται για τη νυχτερινή ζωή της, με μέσο όρο μόλις 37 δολάρια.

1. ΣΙΚΑΓΟ

Λαμβάνοντας το υψηλότερο συνολικό σκορ, το Σικάγο βρίσκεται στην κορυφή καθώς θεωρείται η πόλη που έχει άριστη κουζίνα, πολιτισμό, προσιτές τιμές και είναι φιλική στους ξένους.

Πηγή: Fortune Greece

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen − 16 =