αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Αυτές είναι οι δυσκολίες για τις οποίες θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος ένας startupper»: Αναλύει μια πετυχημένη CEO

«Αυτές είναι οι δυσκολίες για τις οποίες θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος ένας startupper»: Αναλύει μια πετυχημένη CEO

Έκανε την ιδέα της πραγματικότητα και δημιούργησε την Dia. Μια πλατφόρμα που πουλά plus size ρούχα, για γυναίκες. Τα οποία είναι μέσα στη μόδα και έχουν το δικό τους στιλ. Η Nadia Boujarwah τα κατάφερε. Είναι πλέον συνιδρύτρια και CEO της εταιρίας. Θα την δείτε στο παραπάνω βίντεο, διάρκεια μόλις 2 λεπτών. Να μιλά όχι για τα θετικά του success story, αλλά για τις δυσκολίες.

«Εγώ και η συνιδρύτρια μου, κάτσαμε κάτω στην αρχή και είπαμε: Αυτό θα είναι πραγματικά δύσκολο. Ίσως το δυσκολότερο πράγμα που έχουμε κάνει», θυμάται η νεαρή CEO.

Όπως τονίζει, «το να φέρεις κάτι στη ζωή από το μηδέν, είναι εξαιρετικά δύσκολο». Επίσης, στέκεται στον ρόλο της ομάδας, εξηγώντας ότι είναι δύσκολο να δημιουργήσεις μια καλή ομάδα, που θα μοιράζεται το ίδιο όραμα με εσένα. Ενώ παράλληλα θα μεταφέρεις το ταλέντο των μελών στην εταιρία.

Παράλληλα, αναφέρεται και στο κομμάτι της χρηματοδότησης, το οποίο όπως λέει είναι επίσης δύσκολο. Το να βρεις έναν επενδυτή ο οποίος θα έχει το ίδιο όραμα με εσένα και θα καταλαβαίνει τι είναι αυτό που θέλεις για την επιχείρηση σου, θέλει χρόνο. Επισημαίνει ότι η ίδια βρήκε τελικά τον επενδυτή που έψαχνε. «Αλλά αυτό πήρε πάρα πολύ χρόνο» καταλήγει.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 − 13 =