αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΑυτά είναι τα καλύτερα Antivirus της αγοράς (με μια έκπληξη στο Νο1)

Αυτά είναι τα καλύτερα Antivirus της αγοράς (με μια έκπληξη στο Νο1)

Το Γερμανικό Antivirus test lab AV-TEST δημοσίευσε τα αποτελέσματα μιας νέας έρευνας που πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο και Οκτώβριο 2017 σε 21 προϊόντα ασφαλείας για Windows 10 Home. Αυτή τη φορά τα αποτελέσματα έρχονται με μερικές εκπλήξεις στον τομέα των Antivirus.

Φυσικά, η Kaspersky Lab ολοκλήρωσε τις δοκιμές με το υψηλότερο σκορ πετυχαίνοντας 6 βαθμούς από την μέγιστη δοκιμασία προστασίας, απόδοσης και χρηστικότητας.antivirus

Η μεγαλύτερη έκπληξη έρχεται από την AhnLab, της οποίας το V3 Internet Security κατόρθωσε να ταιριάζει με την απόδοση της Kaspersky και να λάβει επίσης κορυφαία βαθμολογία. Επομένως, η AhnLab σημείωσε καλύτερη βαθμολογία από την πλειοψηφία των γνωστών προϊόντων ασφάλειας Bitdefender, Symantec, Avira και ESET.

Τέσσερις διαφορετικές εταιρείες, Symantec, McAfee, Bitdefender και Avira, κατάφεραν να πλησιάσουν το μέγιστο σκορ με 17,5 πόντους ενώ ακολουθούν οι VIPRE Security και Trend Micro με 17 πόντους.

Τα προϊόντα Symantec και McAfee είχαν παρόμοιες επιδόσεις με 6 βαθμούς για προστασία και χρηστικότητα, αλλά μόνο 5,5 για απόδοση, ενώ η Bitdefender πέτυχε το μέγιστο αποτέλεσμα στις 2 πρώτες δοκιμές αλλά κέρδισε μόλις 5,5 βαθμούς για χρηστικότητα.

Η Microsoft βρίσκεται πολύ πίσω με βαθμολογία 14 βαθμών αλλά σε υψηλότερη θέση από της Comodo που συγκέντρωσε 13 πόντους. Το Windows Defender έλαβε 5 βαθμούς για προστασία και απόδοση και 4 βαθμούς για χρηστικότητα.

Η AV-TEST αναφέρει ότι διεξήγαγε επίσης δύο διαφορετικές δοκιμές στο Qihoo 360 Total Security για να καθορίσει την προσφερόμενη απόδοση με τις διαθέσιμες ρυθμίσεις, δηλαδή με τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις και με τις πρόσθετες μηχανές Avira και Bitdefender ενεργοποιημένες.

Στο πρώτο test, το 360 Total Security έλαβε 13 πόντους και παραδόξως, οι δύο μηχανισμοί προστασίας από ιούς μείωσαν το σκορ προστασίας μόνο σε 1 σημείο, με 5,5 μονάδες για απόδοση και 3,5 μονάδες για χρηστικότητα.

Πηγή: Secnews.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × four =