αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑς μιλήσουμε για funding: Ο έμπειρος επενδυτής «Α.Κ.» έρχεται στο επόμενο Startup Grind Athens

Ας μιλήσουμε για funding: Ο έμπειρος επενδυτής «Α.Κ.» έρχεται στο επόμενο Startup Grind Athens

Ο “Α.Κ.”, όπως είναι γνωστός στην Silicon Valley, Athanasios Kalekos θα είναι παρόν στο Startup Grind Athens την Τρίτη 14 Νοεμβρίου για να μοιραστεί με το κοινό όλα τα μυστικά και τις ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που ψάχνουν οι επενδυτές!

«Προσπαθήστε να συνδυάστε τον ενθουσιασμό της μικρής σας ηλικίας και την αίσθηση σας ότι όλα είναι δυνατά με την εμπειρία των γκρίζων μαλλιών»

Ως general partner της Telos Venture Partners, VC που ασχολείται με τους κλάδους των τηλεπικοινωνιών της Πληροφορικής και τη τεχνολογίας στην Silicon Valley, o A.K. επικεντρώθηκε σε ευκαιρίες που παρουσιάζονται στις αναδυόμενες B2B και B2C ‘ίντερνετικές’ αγορές καθώς και τις τεχνολογίες που εκμεταλλεύονται την την υποδομή του Διαδικτύου καθαυτή. Επένδυσε και κατείχε θέσεις διοικητικού συμβουλίου σε εταιρείες όπως: Polfish, Khimetrics, Conduct, VPNX, Intraspect, Coventor, Conformic, Theta Microelectronics, Softface, 3Dmedia, και YY Technologies μεταξύ άλλων.

Σήμερα μαζί με τον Σπύρο Τραχάνη και όλο το Odyssey VC team καθώς και την υποστήριξη του European JEREMIE fund και της Eurobank επενδύουν σε early stage startups με πολύ μεγάλο όραμα.

«Δεν επενδύουμε σε lifestyle businesses που μπορούν να τρέξουν από 1 ή 2 άτομα παίρνοντας fund 65k και σκοπεύουν να κάνουν 3M revenues σε 3 χρόνια»

Ο Α.Κ. είναι γνωστός για την ικανότητά του να αναπτύσσει απλές στρατηγικές για περίπλοκα περιβάλλοντα της αγοράς και της τεχνολογίας, για τις απλές προσεγγίσεις μάρκετινγκ και επιχειρηματικής ανάπτυξης, καθώς και για την ικανότητα του για mentoring και motivation.

Τα σημερινά ενδιαφέροντα του επικεντρώνονται σε λογισμικά που επαναπροσδιορίζουν την αλυσίδα αξίας σε συγκεκριμένες βιομηχανίες και κάθετες αγορές αλλά και στις τεχνολογικές υποδομές που επιτρέπουν τέτοιες εφαρμογές.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 + fourteen =