αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΑπό Reseller μέχρι Blogger: Πέντε τρόποι για να βγάλεις χρήματα από το σπίτι σου (Γράφημα)

Από Reseller μέχρι Blogger: Πέντε τρόποι για να βγάλεις χρήματα από το σπίτι σου (Γράφημα)

Οι νέες τεχνολογίες έχουν αλλάξει τα δεδομένα. Πλέον μπορείς να βγάλεις χρήματα από το σπίτι σου, με τη βοήθεια ενός laptop. Με το ίντερνετ, μπορείς να προσφέρεις ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, ακόμα και στην άλλη άκρη του πλανήτη.

Το παρακάτω γράφημα, συνοψίζει 5 τρόπους για να βγάλεις χρήματα από το δωμάτιο σου. Ο πρώτος τρόπος είναι να φτιάξεις ένα online κατάστημα. Αν δεν έχεις εξειδικευμένες γνώσεις, μπορείς να αναθέσεις σε κάποιον ειδικό την κατασκευή. Και αμέσως μετά… ξεκινάς να κάνεις πωλήσεις.

Ο δεύτερος τρόπος είναι να γίνεις Reseller. Δηλαδή, να αγοράζεις προϊόντα, και στη συνέχεια να τα μεταπωλείς -με καλύτερες τιμές- μέσα από ιντερνετικές πλατφόρμες. Θυμηθείτε και την ιστορία του 28χρονου που αγοράζει αντικείμενα, τα μεταπωλεί στο Amazon και σήμερα έχει μια επιχείρηση με έσοδα 200.000 δολαρίων τον μήνα.

Η επόμενη επιλογή, είναι να γίνεις freelancer. Αν για παράδειγμα ξέρεις να κατασκευάζεις sites, μπορείς να παρέχεις τις υπηρεσίες σου οπουδήποτε στον κόσμο. Τέταρτη επιλογή είναι να γίνεις blogger. Κάτι που το κάνουν και αρκετοί άνθρωποι στην Ελλάδα- με κάποιους από αυτούς να κερδίζουν χρήματα, μέσα από συνεργασίες με brands.

Τέλος, μπορείς να παραδίδεις online μαθήματα. ‘Η αλλιώς να γίνεις… online εκπαιδευτής, όπως γράφαμε σε άρθρο του It’s Possible, πριν λίγες ημέρες. Κάθε skill και γνώση που έχεις, ίσως είναι χρήσιμη για κάποιον άλλο. Και θα πληρώσει για να τον διδάξεις.

https://static1.squarespace.com/static/588ad1fee3df28b0aec628f5/t/58cad45629687f05a70e7375/1489687686951/5killerideasmakemoneyfromhomeinfographic?format=750w

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × three =