αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ«Απόβαση» στην έδρα της Samsung: Η Apple ανοίγει το πρώτο της κατάστημα στη Νότια Κορέα

«Απόβαση» στην έδρα της Samsung: Η Apple ανοίγει το πρώτο της κατάστημα στη Νότια Κορέα

Είναι πλέον επίσημο: Η Apple ανακοίνωσε ότι ανοίγει το πρώτο της κατάστημα λιανικής πώλησης στην Νότια Κορέα. Δηλαδή, στην έδρα της μεγάλης ανταγωνίστριας Samsung. Όπως σχολιάζει το The Verge, είναι δύσκολο να πιστέψεις ότι μέχρι τώρα η αμερικανική εταιρία δεν είχε κάνει μια τέτοια κίνηση. Ωστόσο, οι κορεάτες πελάτες της μπορούσαν να προμηθευτούν τα προϊόντα της από δύο πιστοποιημένα καταστήματα μεταπώλησης.

Η Apple βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση των ανθρώπων που θα στελεχώσουν το νέο κατάστημα. Συγκεκριμένα, αυτή τη στιγμή έχει ανοίξει συνολικά 14 νέες θέσεις εργασίας, στη Ν. Κορέα. «Αυτή τη στιγμή προσλαμβάνουμε την ομάδα που θα προσφέρει στους καταναλωτές της Σεούλ τις υπηρεσίες, την εκπαίδευση και την ψυχαγωγία που έχουν αγαπήσει οι πελάτες της Apple σε όλο τον κόσμο» λέει η πλευρά τoυ αμερικανικού κολοσσού.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, αναμένεται να δημιουργηθεί ένα μεγάλο κατάστημα, 6.000 τ.μ. το οποίο θα διαθέτει μεταξύ άλλων δύο υπόγεια επίπεδα. Το σίγουρο είναι ότι η Apple πέτυχε… μια σημαντική νίκη σε «αντίπαλο» έδαφος.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 − thirteen =