αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑπρόσμενη εξέλιξη: Πληροφορίες αναφέρουν ότι μπαίνει «λουκέτο» στα travelplanet24 και airtickets

Απρόσμενη εξέλιξη: Πληροφορίες αναφέρουν ότι μπαίνει «λουκέτο» στα travelplanet24 και airtickets

Ένα βήμα πριν το λουκέτο βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες του Mononews.gr, η ελληνική startup Tripsta SA που ανήκε στα λεγόμενα «Success Stories» της νέας επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με τις νέες τεχνολογίες, το Internet και τον τουρισμό.

Κάτω από την ομπρέλα της Tripsta SA, βρίσκονται η airtickets και το travelplanet24, όπως επίσης και περίπου 300 εργαζόμενοι, 200 στα κεντρικά (και άκρως εντυπωσιακά) γραφεία στη καρδιά της Αθήνας και 100 στα γραφεία στο Βουκουρέστι.

Οι μεγάλες οικονομικές δυσκολίες όμως, από ό,τι φαίνεται, οδήγησαν σε αδιέξοδο τη γνωστή εταιρεία αεροπορικών εισιτηρίων η οποία μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, απέλυσε χθες όλους τους εργαζομένους της. Οι υποχρεώσεις της απέναντι σε αεροπορικές εταιρείες ανέρχονται σε 70 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που στην παρούσα φάση φαίνεται να είναι δύσκολα διαχειρίσιμο.

Έτσι η επιχείρηση αναγκάστηκε να προχωρήσει χθες το μεσημέρι στην αιφνιδιαστική καταβολή αποζημιώσεων στο σύνολο του προσωπικού της ενώ ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tripsta, Φίλιππος Μπρίκμαν, τους ενημέρωσε ότι η κίνηση αυτή είναι επιβεβλημένη αφού δεν μπορεί να εξασφαλίσει πρόσθετη πίστωση από τις συνεργαζόμενες εταιρείες.

Υψηλή προτεραιότητα για την Tripsta αποτελούσαν οι εργαζόμενοι. Πολυτελή γραφεία, τεράστια κουζίνα, μπιλιάρδο και γυμναστήριο ήταν μόνο μερικές από τις παροχές της εταιρείας στο προσωπικό της, η οποία φρόντιζε τόσο για την εκπαίδευση και την αποδοτικότητά τους αλλά και απλά για να «περνάει καλά».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 + 4 =