αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Αν τα πράγματα δεν πάνε καλά, υπάρχει ένας τρόπος για να ανατρέψεις τα δεδομένα»: Εξηγεί ένας business γκουρού

«Αν τα πράγματα δεν πάνε καλά, υπάρχει ένας τρόπος για να ανατρέψεις τα δεδομένα»: Εξηγεί ένας business γκουρού

Ψάχνοντας πληροφορίες για τον Gerard Adams, θα βρεις να γράφεται μια φράση για αυτόν: serial entrepreneur. Και όντως έτσι είναι τα πράγματα. Είναι επιχειρηματίας, αρθρογράφος και TEDx speaker. Κορυφαία στιγμή του είναι η δημιουργία της online πλατφόρμας Elite Daily, η οποία πουλήθηκε το 2015 στην Daily Mail προς 50 εκατ. δολάρια.

Ο Gerrard Adams μιλά στο αμερικανικό site Entrepreneur.com, για το κακό σενάριο. Τι μπορούμε να κάνουμε, δηλαδή, όταν έχουμε πιάσει «πάτο», όπως λέει χαρακτηριστικά. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να βρεις έναν καλό μέντορα. Όπως έκανε ο ίδιος. Βρήκε τον Ryan Blair. Ένα πρώην μέλος συμμορίας, που όμως κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα και να γίνει εκατομμυριούχος. Και τώρα βοηθά άλλους έτσι ώστε να φτάσουν στην επιτυχία.

Με αυτόν τον τρόπο, βοήθησε και τον Gerrard Adams. Όπως εξηγεί ο γνωστός επιχειρηματίας, το να πιάσεις «πάτο» δεν συνδέεται απαραίτητα με τα χρήματα ή τα υλικά αγαθά. Για τον κάθε άνθρωπο είναι κάτι διαφορετικό. Μπορεί να είναι ένα θέμα υγείας ή το τέλος μια σχέσης, που θα σε οδηγήσει σε αυτή την άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Εκεί ακριβώς χρειάζεσαι έναν καλό μέντορα για να σε βοηθήσει να ανέβεις προς τα πάνω.

Ο Adams έψαξε τον Blair, αφού διάβασε το βιβλίο του με τίτλο «Nothing to Lose». Τελικά, ο μέντορας του τον βοήθησε στο να χτίσει την Elite Daily και να καταγράψει το δικό του success story.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

11 + seven =