αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑν ξεκινάς μια επιχείρηση τώρα, σιγουρέψου ότι έχεις στην ομάδα σου αυτούς τους 3 τύπους ανθρώπων

Αν ξεκινάς μια επιχείρηση τώρα, σιγουρέψου ότι έχεις στην ομάδα σου αυτούς τους 3 τύπους ανθρώπων

Εντάξει, μια από τις πιο συχνές συμβουλές που θα ακούσεις σε επιχειρηματικά events ή σε συζητήσεις με μέντορες, είναι ότι η ομάδα κάνει την διαφορά. Εδώ πρόκειται το ερώτημα του πως ακριβώς πρέπει να δομήσεις μια ομάδα. Ποιους ανθρώπους πρέπει να συμπεριλάβεις σε αυτή. Η ιδρύτρια και CEO της Work It Daily, J.T. O’Donnell, εξηγεί ακριβώς αυτό, με πολύ απλά λόγια, μιλώντας στο Inc.com.

Τα πράγματα σύμφωνα με την ίδια, είναι ξεκάθαρα. Κάθε επιχείρηση χρειάζεται 3 τύπους ανθρώπων. Οπότε, αν ξεκινάς τώρα τη δική σου εταιρία, σιγουρέψουν ότι τους έχεις συμπεριλάβει μέσα. Είναι ο warrior, o builder και ο superconnector. Είναι αυτοί που θα σε βοηθήσουν να πας στο επόμενο level.

Warrior: Είναι ο άνθρωπος που θα κάνει οτιδήποτε χρειαστεί για την επιχείρηση. Ακόμα και την «βρόμικη δουλειά». Πιστεύει στην εταιρία και στην «αποστολή» της και είναι πρόθυμος να κάνει ότι χρειαστεί.

Builder: Αυτός δεν έχει πρόβλημα να σηκώσει τα μανίκια και να εργαστεί σε πολλά πεδία της επιχείρησης. Είναι από τους ανθρώπους που δουλεύουν πολλές ώρες. Είναι ένας «εργάτης».

Superconnector: Είναι ο τύπος που θα βγει εκεί έξω και θα πει σε όλους το πόσο σπουδαία είναι η εταιρία. Πρόκειται για την κινητή διαφήμιση της επιχείρησης. Άλλωστε, χωρίς την κατάλληλη επικοινωνία και μάρκετινγκ, η δουλειά σου πιθανότατα θα πάει χαμένη.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nine − three =