αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Αν κινείσαι στον μέσο όρο, θα αποτύχεις σε οτιδήποτε κάνεις»: Το διαφορετικό post του Grant Cardone

«Αν κινείσαι στον μέσο όρο, θα αποτύχεις σε οτιδήποτε κάνεις»: Το διαφορετικό post του Grant Cardone

Νέα ανάρτηση από τον αυτοδημιούργητο εκατομμυριούχο, Grant Cardone, στην επίσημη FB Page του. Στόχος, όπως και σε άλλες περιπτώσεις, είναι να αφυπνίσει όσους τον παρακολουθούν και να προσπαθήσουν ακόμα περισσότερο για να φτάσουν στον στόχο τους. Ο ίδιος είναι ξεκάθαρος: Το να είσαι στον μέσο όρο, δεν θα σε οδηγήσει πουθενά.

«Το να είσαι στον μέσο όρο, δεν δουλεύει σε κανέναν τομέα της ζωής» λέει ο γνωστός businessman και συμπληρώνει: «Αν σε κάτι δίνεις μόνο μέτρια ποσότητα προσοχής, θα υποχωρήσει και τελικά θα πάψει να υπάρχει».

Σύμφωνα με τον ίδιο, για να φτάσεις στην επιτυχίας σε οτιδήποτε κάνεις, πρέπει να είσαι πολύ πάνω από τον μέσο όρο. Να ξεχωρίσεις από τους υπόλοιπους.

Average doesn't work in any area of life. Anything that you give only average amounts of attention to will start to…

Posted by Grant Cardone on Samstag, 13. Mai 2017

Ο Grant Cardone είναι επιχειρηματίας και best seller συγγραφέας των New York Times. Έχουμε ξανά μιλήσει για αυτόν: πρόκειται για έναν αυτοδημιούργητο εκατομμυριούχο, που ξεκίνησε από το μηδέν και εφαρμόζοντας ένα ιδιαίτερα επίπονο πλάνο, με εργασία πολλών ωρών, κατάφερε να φτάσει στην επιτυχία. Σήμερα έχει στην κατοχή του 4 μεγάλες εταιρίες, ενώ είναι επίσης γνωστός για τις ομιλίες του που κάνει σε διάφορα μέρη του κόσμου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 3 =