αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Αν κανείς δεν σε μισεί, κανείς δεν σε ξέρει»: Το τολμηρό post ενός αυτοδημιούργητου εκατομμυριούχου

«Αν κανείς δεν σε μισεί, κανείς δεν σε ξέρει»: Το τολμηρό post ενός αυτοδημιούργητου εκατομμυριούχου

Για τον Grant Cardone έχουμε ξανά μιλήσει εδώ στο It’s Possible. Πρόκειται για έναν αυτοδημιούργητο εκατομμυριούχο, που ξεκίνησε από το μηδέν, εφάρμοσε το δικό του πλάνο με πολλές ώρες εργασίας (ακόμα δουλεύει πολύ) και έφτασε στο να γίνει επιχειρηματίας με πολλά χρήματα στην κατοχή του.

Είναι επίσης ενεργός στα social media. Δίνοντας έτσι τις συμβουλές του ή δημοσιεύοντας πράγματα σχετικά με τις ομιλίες που κάνει. Τώρα ανέβασε ένα τολμηρό post. Το συνηθίζει άλλωστε.

«Αν κανείς δεν σε μισεί, κανείς δεν σε ξέρει», έγραψε ο Grant Cardone στην εικόνα που δημοσίευσε.

Θέλοντας προφανώς να πει, ότι δεν γίνεται να τους ευχαριστείς όλους στη διάρκεια της διαδρομής σου. Όσο κάνεις νέα πράγματα, κάποιοι θα σε αντιπαθήσουν. Δεν είναι άλλωστε ο μόνος που έχει μια τέτοια οπτική. Πρόσφατα, γράφαμε για τον ιδρυτή της Amazon, Jeff Bezos, και την άποψη του για την κριτική. «Όταν σου γίνεται κριτική, σημαίνει ότι είσαι μέσα στο παιχνίδι» λέει ο Bezos.

Όπως εξηγεί, οι μόνοι άνθρωποι στους οποίους δεν γίνεται κριτική, είναι αυτοί που δεν κινούνται, αυτοί που δεν προκαλούν «κύματα» τριγύρω τους. «Αν κάνεις κάτι νέο ή ενδιαφέρον, θα έχεις επικριτές. Αν δεν αντέχεις να έχεις επικριτές, τότε μην κάνεις τίποτα νέο ή ενδιαφέρον» ξεκαθαρίζει ο γνωστός επιχειρηματίας.

☝️

Posted by Grant Cardone on Samstag, 22. Juli 2017

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

six + 5 =