αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Αν δουλέψεις σκληρά, μπορείς να πετύχεις τα πάντα»: 15 συμβουλές που θα σου δώσουν οι αποτυχημένοι άνθρωποι

«Αν δουλέψεις σκληρά, μπορείς να πετύχεις τα πάντα»: 15 συμβουλές που θα σου δώσουν οι αποτυχημένοι άνθρωποι

Συμβουλές, συμβουλές, συμβουλές. Θα τις ακούσεις παντού. Ειδικά στην Ελλάδα, που μας αρέσει να δίνουμε… συμβουλές στους άλλους, αλλά εμείς να μην εφαρμόζουμε τίποτα από όσα προτείνουμε. Το θέμα εδώ είναι, το πως μπορεί κάποιος να ξεχωρίσεις τις «καλές» από τις «κακές» συμβουλές.

Το Alux.com δημιούργησε ένα ενδιαφέρον βίντεο, με τις 15 συμβουλές που θα σου δώσουν οι αποτυχημένοι άνθρωποι. Μάλιστα, κάποιες από αυτές έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού συνήθως τις ακούμε ως κάτι σωστό. Για παράδειγμα, στο Νο1, βλέπουμε την συμβουλή «να είσαι ο εαυτός σου». Στο βίντεο υπάρχει η εξήγηση ότι δεν αρκεί απλά να είσαι ο εαυτός σου, αλλά πρέπει να επιδιώκεις να είσαι η καλύτερη version του εαυτού σου.

Α, και επίσης δεν αρκεί απλά να εργάζεσαι σκληρά, για να φτάσεις στην επιτυχία. Ούτε να κάνεις απλά «αυτό που αγαπάς». Δες όλες τις λάθος συμβουλές παρακάτω. Σημειώνεται, ότι το εν λόγω βίντεο έχει συγκεντρώσει πάνω από 390 χιλ. προβολές.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

six + eighteen =