αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Αν δεν σου αρέσουν οι κανόνες, άλλαξε τους»: Το νέο post του Grant Cardone που δείχνει τον δρόμο

«Αν δεν σου αρέσουν οι κανόνες, άλλαξε τους»: Το νέο post του Grant Cardone που δείχνει τον δρόμο

Ο αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος, Grant Cardone, είναι γνωστός για τις τολμηρές και ξεκάθαρες απόψεις του. Με νέα ανάρτηση στην επίσημη FB Page του, κατάφερε να τραβήξει πάλι τα βλέμματα. Αυτή τη φορά, ανέβασε μια εικόνα που έλεγε την απλή φράση: «Αν δεν σου αρέσουν οι κανόνες, άλλαξε τους».

Άλλωστε αυτό είναι ένα μεγάλο θέμα, για το οποίο έχουμε ξανά μιλήσει εδώ στο It’s Possible. Δεν είναι λίγοι αυτοί, ειδικά στην Ελλάδα, που κινούνται με γνώμονα όχι να αλλάξουν τους κανόνες που δεν τους αρέσουν, αλλά να συμβιβαστούν με το «έτσι λειτουργεί η αγορά». Κάτι το οποίο, μάλλον κάνει κακό.

Ναι, η ανάρτηση του Grant Cardone μας άρεσε πολύ και την αναδημοσιεύουμε.

GrantCardone.com/freedom

Posted by Grant Cardone on Sonntag, 28. Mai 2017

Ο Grant Cardone είναι επιχειρηματίας και best seller συγγραφέας των New York Times. Έχουμε ξανά μιλήσει για αυτόν: πρόκειται για έναν αυτοδημιούργητο εκατομμυριούχο, που ξεκίνησε από το μηδέν και εφαρμόζοντας ένα ιδιαίτερα επίπονο πλάνο, με εργασία πολλών ωρών, κατάφερε να φτάσει στην επιτυχία. Σήμερα έχει στην κατοχή του 4 μεγάλες εταιρίες, ενώ είναι επίσης γνωστός για τις ομιλίες του που κάνει σε διάφορα μέρη του κόσμου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × five =