αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΑν αναζητείς εργασία, μπορείς να τσεκάρεις τις νέες θέσεις στην ιντερνετική Generation Y

Αν αναζητείς εργασία, μπορείς να τσεκάρεις τις νέες θέσεις στην ιντερνετική Generation Y

Ανοιχτές θέσεις εργασίας υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην εταιρία Generation Y. Η Generation Y, ιδρυθείσα το 2000, είναι μία ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο του Internet Consulting και του Web Design με πρωταρχικό στόχο την ηλεκτρονική προβολή των πελατών της, εταιρειών αλλά και ιδιωτών, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις αλλά και συνεχή υποστήριξη.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες της Generation Υ συμπεριλαμβάνουν μεταξύ των άλλων customized Web Design, Search Marketing, Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων για τις μηχανές αναζήτησης (Search Engine Optimization), Affiliate Marketing, Conversion Mining, Social Media Strategies, Web Applications και Web Hosting στους ιδιόκτητους διακομιστές της.

Όπως αναφέρεται στο επίσημο site της, η εταιρία έχει πετύχει «επέκταση των εργασιών της, πέρα από την Ελλάδα και την Κύπρο, και σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως η Μεγάλη Βρετανία και η Γερμανία». Δείτε παρακάτω τις ανοιχτές θέσεις εργασίας που διαθέτει αυτή τη στιγμή. Κάποιες από αυτές αφορούν πρακτική άσκηση. Κάνοντας κλικ σε κάθε μια θέση μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες και να στείλετε το βιογραφικό σας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × one =