αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΑνακοινώθηκε επίσημα το smartphone με πορτάκι της Samsung. Ιδού τα τεχνικά χαρακτηριστικά του

Ανακοινώθηκε επίσημα το smartphone με πορτάκι της Samsung. Ιδού τα τεχνικά χαρακτηριστικά του

H Samsung και η China Telecom ανακοίνωσαν επίσημα το νέο clamshell smartphone Samsung W2018, με Android, δυο οθόνες αφής και τον πιο φωτεινό φακό από κάθε κινητό. Η ανακοίνωση έγινε εν όψει του εορτασμού των 10 χρόνων της σειράς W και των 25 χρόνων της Samsung στην αγορά της Κίνας.

Όπως διαβάζουμε στο Techblog.gr, το Samsung W2018 διαθέτει δυο οθόνες 4.2 ιντσών AMOLED ανάλυσης Full HD, επεξεργαστή Snapdragon 835, μνήμη RAM 4GB, ενσωματωμένη μνήμη 64GB, με δυνατότητα επέκτασης έως και 256GB μέσω κάρτας microSD. Μέσα έχει μπει και η ψηφιακή βοηθός Bixby, για την οποία η Samsung ανακοίνωσε ότι πλέον μιλά και Κινέζικα.

Στην πλάτη έχει τοποθετηθεί κάμερα 12 Megapixel με 1.4μm pixels και τον πιο φωτεινό φακό που έχουμε δει σε smartphone με διάφραγμα φακού f/1.5, ενώ διαθέτει και OIS. Η εμπρόσθια κάμερα είναι 5 Megapixel με διάφραγμα φακού f/1.9. Το κινητό μπορεί να κάνει εγγραφή 4K video στα 30 fps με την κύρια κάμερα.

Το Samsung W2018 ενσωματώνει μπαταρία 2300mAh που φορτίζει μέσω θύρας USB-C, dual hybrid SIM slot με υποστήριξη dual standby, τρέχει Android Nougat 7.1.1. και δεν συμπεριλαμβάνει τις υπηρεσίες της Google, όπως και πολλά άλλα μοντέλα που προορίζονται αποκλειστικά για την Κίνα.

Τέλος, το νέο clamshell της Samsung κυκλοφορεί σε μαύρο χρώμα, θα διατεθούν και limited edition κομμάτια σε χρυσό και ασημί. Η βασική έκδοση έχει τιμή πάνω από 2000 ευρώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × three =