αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΑκόμα πιο τολμηρή η Huawei: Εκτιμά ότι θα ξεπεράσει την Apple μέχρι τον Σεπτέμβριο

Ακόμα πιο τολμηρή η Huawei: Εκτιμά ότι θα ξεπεράσει την Apple μέχρι τον Σεπτέμβριο

H Huawei έχει δηλώσει ανοιχτά ότι ο στόχος της είναι μέχρι το 2021 να ξεπεράσει Apple και Samsung και να γίνει η ίδια ο κορυφαίος κατασκευαστής smartphones στον κόσμο. Για την Samsung ίσως θέλει λίγο καιρό ακόμη, αλλά την Apple είναι πιθανό να την ξεπεράσει σύντομα.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις, η Huawei θα αποστείλει περισσότερες συσκευές στο τρίτο τρίμηνο του 2017 (που τελειώνει τον Σεπτέμβριο), συγκριτικά με την Apple.

Οι πληροφορίες που έρχονται από την αλυσίδα προμηθευτών της Huawei λένε ότι η εταιρεία περιμένει καλές πωλήσεις στη σειρά P, Μ και τα lower-end Honor smartphones μέσα στο τρίτο τρίμηνο. Ο συνολικός αριθμός των αποστολών προβλέπεται να φτάσει στα 40 εκατ. κομμάτια, ενώ το δεύτερο τρίμηνο απέστειλε 38.5 εκατ., σ όπως διαβάζουμε στο Techblog.gr.

Την ίδια ώρα, οι αποστολές iPhones από την Apple, αναμένεται να πέσουν στο διάστημα Ιουλίου-Σεπτεμβρίου. Ο λόγος είναι ότι οι χρήστες θα περιμένουν μέχρι την ανακοίνωση των iPhone 8, iPhone 7s και iPhone 7s Plus. H Apple για το τρίτο της οικονομικό τρίμηνο (Απρίλιος-Ιούνιος) απέστειλε 41.3 εκατ. smartphones.

Για το δεύτερο (ημερολογιακό) τρίμηνο του 2017, η Huawei είχε στην κατοχή της το 11.3% της παγκόσμιας αγοράς smartphones, ενώ η Apple το 12%.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 − 5 =