αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Έχω βαρεθεί τους ανθρώπους που δεν ξεκινούν, επειδή νοιάζονται τι θα πουν οι άλλοι»

«Έχω βαρεθεί τους ανθρώπους που δεν ξεκινούν, επειδή νοιάζονται τι θα πουν οι άλλοι»

Με το γνωστό ιδιαίτερο στιλ του, ο αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος Gary Vaynerchuck έκανε νέο social «χτύπημα». Με βίντεο-ανάρτηση του στην επίσημη σελίδα του στο Facebook, μιλά για τους ανθρώπους που δεν ξεκινούν κάτι, για έναν απλό λόγο: επειδή νοιάζονται για το τι θα πουν οι άλλοι.

«Έχω βαρεθεί τους ανθρώπους που δεν ξεκινούν, επειδή νοιάζονται το τι θα πουν οι άλλοι» σημειώνει ο γνωστός businessman. Και το χειρότερο από όλα; Νοιάζονται για τα σχόλια που γίνονται στα social media.

«Αρκετά. Δεν έχει σημασία τι λένε οι άλλοι» τονίζει ο ίδιος.

«Το μόνο πράγμα που σε κατά πίσω, είναι το τι λένε οι άλλοι» εξηγεί ο Gary Vaynerchuck. Λέγοντας παράλληλα, ότι έφτιαξε το συγκεκριμένο βίντεο προκειμένου να ωθήσει τους ανθρώπους στο να κάνουν αυτό που πραγματικά θέλουν, παραβλέποντας τα διάφορα σχόλια.

FOR ALL THE HATERS – THIS VIDEO IS FOR YOU

Hey guys I had to make this video !!! I am just really sad that so many people don't "go for it" because of other people's negativity, so here I am, send your doubters and haters to me and I'll take care of them and you just go and Do YOU

Posted by Gary Vaynerchuk on Dienstag, 18. April 2017

Ο 41χρονος Gary Vaynerchuk είναι εδώ και χρόνια επιχειρηματίας, επενδυτής και αρθρογράφος. Μάλιστα, συχνά κάνει ομιλίες, έτσι ώστε να μεταφέρει τις εμπειρίες του στους ανθρώπους που μπαίνουν τώρα στον κόσμο της επιχειρηματικότητας.

Ο ίδιος έχει δραστηριοποιηθεί σε πολλές εταιρίες. Στο ξεκίνημα του, το 1999 ανέλαβε το brand με λικέρ που είχε ο πατέρας του. Ακολουθώντας τολμηρή τακτική -χρησιμοποιώντας το email marketing και τις νέες τεχνολογίες- κατάφερε να πολλαπλασιάσει την αξία της εταιρίας και από το 1 εκατ. δολάρια να φτάσει στα 5 εκατ. δολάρια το 2005.

Σήμερα, είναι ιδιοκτήτης του VaynerMedia, ενός από τους μεγαλύτερους ψηφιακούς ομίλους media στον κόσμο. Είναι επίσης συνιδρυτής του επενδυτικού fund VaynerRSE.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen + seven =