αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΈτσι θα είναι το πολυτελές Grand Hyatt Athens που θα δούμε στην Λεωφόρο Συγγρού (ΦΩΤΟ)

Έτσι θα είναι το πολυτελές Grand Hyatt Athens που θα δούμε στην Λεωφόρο Συγγρού (ΦΩΤΟ)

Στην τελική ευθεία για την λειτουργία του μπαίνει το Grand Hyatt Athens στους χώρους που φιλοξενούνταν τα προηγούμενα χρόνια το Athens Ledra Marriott και το Athens Ledra Hotel. Το νέο σχήμα που απέκτησε πριν από ένα χρόνο το κτίριο και συνεργάστηκε με την Hyatt Hotels για την εμπορική του εκμετάλλευση, έχει προχωρήσει σε ριζική ανακαίνιση όλων των χώρων του ξενοδοχείου που αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες τους, πολύ πιθανόν, νωρίτερα από το φθινόπωρο που ήταν οι αρχικές εκτιμήσεις.

Το ξενοδοχείο έχει “ανέβει” ήδη στο site της Hyatt του όπου έχουν αναρτηθεί φωτογραφίες γραφικής απεικόνισης με χώρους του ξενοδοχείου καθώς και επιπλέον πληροφορίες για τα δωμάτια, τα εστιατόρια, τα μπαρ και τους κοινόχρηστους χώρους.

Grand Hyatt Athens: Έτσι θα μεταμορφωθεί το πρώην Ledra Marriott στην Συγγρού

To Grand Hyatt Athens θα διαθέτει 309 δωμάτια από τα οποία τα 38 θα είναι σουίτες (6 Junior Suites, 5 Junior Suites με μπαλκόνι, 7 Grand Suites, 4 Grand Suites με θέα στην Ακρόπολη, 1 Grand Executive Suite, 5 Grand Executive Suites με θέα στην Ακρόπολη, 4 Grand Executive Suite με μπαλκόνι, 4 Parthenon Suites, 1 Presidential Suite και 1 Royal Suite).

To Grand Hyatt Athens στην Λεωφόρο Συγγρού

To εστιατόριο που θα βρίσκεται στο rooftop του Grand Hyatt Athens με θέα στην Ακρόπολη θα λειτουργεί καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας προσφέροντας γευστικές επιλογές από την διεθνή και την μεσογειακή κουζίνα.

Grand Hyatt Athens: Έτσι θα μεταμορφωθεί το πρώην Ledra Marriott στην Συγγρού

Παράλληλα στον χώρο του lobby θα λειτουργεί lounge & bar το οποίο θα ξεκινάει από το πρωί με σνακ, σαλάτες και γλυκά και συνεχίζει την λειτουργία του έως αργά το βράδυ.

Grand Hyatt Athens: Έτσι θα μεταμορφωθεί το πρώην Ledra Marriott στην Συγγρού

Σε ότι αφορά τα συνέδρια και τις εκδηλώσεις θα διαθέτει 9 χώρους με μεγαλύτερο την αίθουσα συνεδρίων 2.000 τ.μ. που μπορεί να φιλοξενησει έως και 1000 άτομα. Παράλληλα θα λειτουργήσει η αίθουσα εκδηλώσεων Grand Ballroom, 445 τ.μ. η οποία μπορεί να υποδεχθεί έως 500 καλεσμένους.

Grand Hyatt Athens: Έτσι θα μεταμορφωθεί το πρώην Ledra Marriott στην Συγγρού

Τέλος πέρα από την εξωτερική πισίνα στο rooftop και το fitness center που θα λειτουργεί όλο το 24ώρο, το πρώτο τρίμηνο του 2019 θα τεθεί σε λειτουργία το κέντρο ευεξίας το οποίο θα διαθέτει μεταξύ των άλλων εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα.

Πηγή: News247.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 − 8 =