αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΈρχεται το video chat στο Instagram (και ομαδικό)

Έρχεται το video chat στο Instagram (και ομαδικό)

Στο πλαίσιο του συνεδρίου προγραμματιστών του Facebook, F8, το Instagram ανακοίνωσε τα νέα χαρακτηριστικά που έρχονται σύντομα στην πλατφόρμα.

Έτσι τα stories, μετά τη δυνατότητα ταυτόχρονου upload πολλαπλών φωτογραφιών που είδαμε πρόσφατα, θα έχουν πλέον τη δυνατότητα integration περισσότερων εφαρμογών. Οι δύο πρώτες θα είναι το Spotify και το GoPro.

Μέσω του integration με το Spotify, θα μπορείτε να τοποθετήσετε song stickers, ώστε να οδηγείτε όσους βλέπουν μία ιστορία σας σε ένα μουσικό κομμάτι, μία λίστα αναπαραγωγής ή ένα album στο Spotify. Μπορείτε, επίσης, να δημοσιεύσετε ιστορίες ή να στείλετε DM που να περιλαμβάνουν ένα τραγούδι, μία playlist ή ένα album. Αντίστοιχα, τo integration με την GoPro σας επιτρέπει να επιλέξετε ένα clip στην GoPro App και να το μοιραστείτε απευθείας ως Story. Όπως, μάλιστα, ανακοίνωσε το Instagram, τα σχετικά integrations θα δουλεύουν και όταν δημοσιεύετε τα Instagram Stories ως Facebook Stories.

Επιπλέον, το Instagram λαμβάνει υποστήριξη των νέων AR effects της Facebook Camera Effects Platform με Augmented Reality από “celebrities” και “icons”, όπως οι Ariana Grande, ΝΒΑ και Vogue.

Ένα επίσης σημαντικό χαρακτηριστικό που έρχεται σύντομα στο Instagram είναι το Video Chat, το οποίο θα ενεργοποιείται κάνοντας tap στο εικονίδιο του video στην πάνω γωνία κάθε direct message και μπορεί να περιλαμβάνει είτε ένα άτομο είτε μία μικρή ομάδα. Τέλος, θα ανανεωθεί και το Explore page (βλέπετε ακολούθως ένα screenshot από τη νέα σχεδίαση).

Πηγή: Digitallife.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen − 14 =