αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΈρχεται το smartphone που… θα πλένεται με σαπούνι (ΒΙΝΤΕΟ)

Έρχεται το smartphone που… θα πλένεται με σαπούνι (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί να μοιάζει δύσκολο να το πιστέψει κάποιος, ωστόσο η Kyocera ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νέας της συσκευή, η οποία θα είναι ανθεκτική στο πλύσιμο με σαπούνι. Πρόκειται για τον διάδοχο του πρώτου DIGNO rafre μοντέλου, του washable smartphone που είχε κυκλοφορήσει το Δεκέμβριο του 2015. Πέρα από τις δυνατότητες του προηγούμενου μοντέλου, επιπρόσθετα διαθέτει αντοχή και σε σαπούνι σώματος (εκτός από χεριών), ενώ θα κυκλοφορήσει από το Μάρτιο του 2017 σε τρία χρώματα: ροζ, άσπρο και μπλε.

Έχει αντοχή στο ζεστό νερό και οθόνη αφής που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και όταν τα χέρια σας είναι βρεγμένα ή φοράτε γάντια.

Συνολικά οι προδιαγραφές αντοχής του είναι οι εξής: MIL-STD-810G Method 516.7: Shock-Procedure IV / IPX5, IPX8 / IP5X, όπως διαβάζουμε στο Digitallife.gr.

Διαθέτει και ενσωματωμένη ειδική εφαρμογή cooking που επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν scroll σε συνταγές, να τοποθετούν χρονόμετρα και να απαντούν σε κλήσεις μέσω χειρονομιών, χωρίς να χρειάζεται να ακουμπήσουν το smartphone.

Όσον αφορά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά έρχεται με οθόνη 5 ιντσών, 2GB RAM, 16GB μνήμης, κάμερες 13 και 5MP, καθώς και μπαταρία 3.000mAh, ενώ θα κυκλοφορήσει μόνο στην ιαπωνική αγορά με λειτουργικό Android 7.0 Nougat.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 + 14 =