αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈρχεται το πρώτο Startup Grind στην Πάτρα. Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις

Έρχεται το πρώτο Startup Grind στην Πάτρα. Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις

Το Startup Grind έρχεται στην Πάτρα στις 21 Οκτωβρίου στο Act Theater και εγκαινιάζει μία σειρά από 10 μηνιαία meetups που θα πραγματοποιηθούν στη διάρκεια ενός έτους. Με τον τρόπο αυτό η Πάτρα γίνεται μέρος μιας πολύ μεγάλης κοινότητας που περιλαμβάνει 250 πόλεις, 100 χώρες και πάνω από 1.000.000 επιχειρηματίες. Σκοπός της πρωτοβουλίας είναι να εκπαιδεύσει, να εμπνεύσει και να φέρει κοντά άτομα από τον χώρο της ανώτατης εκπαίδευσης, της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας σε κάθε πόλη.

Ο θεσμός αυτός, που υποστηρίζεται από το Google for Entepreneurs, ξεκίνησε στο Silicon Valley και διοργανώνεται για πρώτη φορά από το Mindspace at Patras στην Πάτρα. Το βασικό συστατικό της δράσης είναι μηνιαία meetups, όπου επιτυχημένοι τοπικοί επενδυτές, καινοτόμοι και επιχειρηματίες μοιράζονται την εμπειρία τους και τα όσα έμαθαν στην πορεία τους. Στο Q&A που ακολουθεί, το κοινό θα έχει την δυνατότητα να θέσει ερωτήσεις στον ομιλητή, ενώ στο τέλος της εκδήλωσης όλοι οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δικτυωθούν.

Tο Startup Grind Patras εγκαινιάζει ο Γεράσιμος Μεντζελόπουλος General Manager του Patras Science Park. Το Επιστημονικό Πάρκο Πατρών για περισσότερα από 15 χρόνια υποστηρίζει την ίδρυση και ανάπτυξη καινοτόμων επιχειρήσεων ως Incubator. Στόχος της θερμοκοιτίδας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υποδομών καθώς και η διαμόρφωση των κατάλληλων οικονομικών και κοινωνικών συνθηκών που θα προωθήσουν τη δημιουργία και την ανάπτυξη νεοφυών επιχειρήσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν τα εισιτήρια τους δωρεάν ΕΔΩ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × two =