αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΈρχεται ο υπολογιστής- σακίδιο! Θα χρησιμεύσει στο VR gaming

Έρχεται ο υπολογιστής- σακίδιο! Θα χρησιμεύσει στο VR gaming

Πρόκειται για έναν υπολογιστή… πλάτης που είχε ανακοινώσει η MSI πριν από μερικούς μήνες, στην Computex 2016. Ο οποίος προορίζεται για VR gaming. Η εταιρεία τώρα αποκάλυψε την τελική εκδοχή του.

Το σύστημα, που ονομάστηκε VR One και πρόκειται να παρουσιαστεί σύντομα στο φετινό Tokyo Game Show, χαρακτηρίζεται από ανανεωμένη σχεδίαση, η οποία μάλλον παραπέμπει σε high-tech και… ετοιμοπόλεμο ρομπότ. Όμως το MSI VR One δεν εντυπωσιάζει μόνο λόγω της εμφάνισής του, αφού στο εσωτερικό του βρίσκεται υψηλών επιδόσεων hardware. Το σύστημα μπορεί να εξοπλιστεί με ισχυρούς υπερχρονισμένους επεξεργαστές αλλά και κάρτες γραφικών με GPU αρχιτεκτονικής Pascal της Nvidia.

Μάλιστα, ο ιδιόμορφος υπολογιστής διαθέτει και αποσπώμενη μπαταρία που μπορεί να του αποδώσει αυτονομία 1,5 ωρών. Όπως σημειώνει το Pcmag.com, βελτιωμένο είναι και το σύστημα ψύξης του PC – σακιδίου, που διαθέτοντας δύο ανεμιστήρες των 90mm και εννέα heatpipes, μπορεί να απάγει αποτελεσματικά θερμότητα χωρίς η στάθμη του θορύβου που παράγει να ξεπερνά τα 41dB.

Όσοι πάλι φοβάστε ότι το gaming με ένα ολόκληρο υπολογιστή στην πλάτη σας θα είναι αδύνατο, ηρεμήστε. Σύμφωνα με την MSI το VR One δεν πρόκειται να ζυγίζει περισσότερο από 3,6 κιλά. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα και την τιμή του συστήματος, όμως σίγουρα θα μάθουμε περισσότερα μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × 5 =