αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΈξι tips για να φτιάξεις σωστές Landing Pages για την επιχείρηση σου, και να κερδίσεις περισσότερους πελάτες

Έξι tips για να φτιάξεις σωστές Landing Pages για την επιχείρηση σου, και να κερδίσεις περισσότερους πελάτες

Το πρώτο πράγμα που βλέπει ένας πελάτης όταν πηγαίνει στον ιστότοπό σας είναι η σελίδα προορισμού (Landing Page). Γι ‘αυτό είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι η σελίδα προορισμού σας δεν φαίνεται μόνο ωραία, αλλά κάνει τους ανθρώπους να θέλουν να αγοράσουν.

Τι είναι όμως η Landing Page με απλά λόγια: Είναι μια σελίδα στην οποία μπαίνουν οι επισκέπτες του website σας, συνήθως κάνοντας κλικ σε ένα link που μπορεί να είναι είτε στο website σας ή σε εξωτερικό site ή στα social media. Ένας ακόμη τρόπος να βρεθεί κάποιος σε μια τέτοια σελίδα του site σας είναι να κάνει κλικ σε μια online διαφήμισή σας.

Είναι η πρώτη digital εικόνα που έχει κάποιος για εσένα ή για την επιχείρηση σου. Και πρέπει να φροντίσεις να σχηματίσει καλή πρώτη εντύπωση. Και να τους βοηθήσεις στο να κάνουν κάποιες αγορές. Πολλά πράγματα παίζουν ρόλο σε ότι αφορά τις Landing Pages. Όπως π.χ. το αν «φορτώνει» γρήγορα η σελίδα σου. Δες παρακάτω 6 απλά tips που μπορείς να ακολουθήσεις, έτσι ώστε να έχεις σωστές Landing Pages.

https://assets.entrepreneur.com/images/misc/1522420136_Unbounce-landing-page-trends-Infographic.png

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen − four =