αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΈξι συλλήψεις παρκαδόρων που παραλάμβαναν οχήματα και τα πάρκαραν σε παράνομους χώρους στάθμευσης

Έξι συλλήψεις παρκαδόρων που παραλάμβαναν οχήματα και τα πάρκαραν σε παράνομους χώρους στάθμευσης

Στο πλαίσιο διενέργειας ελέγχων, για την περιστολή της δραστηριότητας ατόμων που καταλαμβάνουν αυθαίρετα δημόσιους χώρους και τμήματα οδών και πεζοδρομίων για την εξασφάλιση θέσεων στάθμευσης πελατών καταστημάτων, πρώτες πρωινές ώρες της 8-7-2018, πραγματοποιήθηκε από τις Ομάδες Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, εξόρμηση σε κέντρα διασκέδασης και καταστήματα παρεμφερούς είδους στην περιοχή του Κέντρου Αθηνών και της Καλλιθέας.

Κατά τη διάρκεια των ανωτέρω ελέγχων, συνελήφθησαν έξι (6) άτομα (-4- ημεδαποί και -2- αλλοδαποί), εκ των οποίων οι τέσσερις εργάζονταν ως παρκαδόροι και οι δυο ως προσωρινά υπεύθυνοι καταστημάτων.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω έναντι χρηματικού αντιτίμου και χωρίς την έκδοση φορολογικού παραστατικού (απόδειξη), παραλάμβαναν τα οχήματα των πελατών, που προσέρχονταν στα καταστήματα και στάθμευαν αυτά σε οδούς, πεζοδρόμια κ.λπ. δημόσιους χώρους, τους οποίους καταλάμβαναν αυθαίρετα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες (8-7-2017), στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Παράλληλα ενημερώθηκαν λοιπές συναρμόδιες υπηρεσίες (οικείοι Ο.Τ.Α., Σ.Δ.Ο.Ε. και Ε.Ο.Τ.), προκειμένου να επιβάλλουν κατά περίπτωση τα προβλεπόμενα διοικητικά μέτρα.

Πηγή: Euro2day.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 4 =