αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈξι πράγματα που κάνουν οι πετυχημένοι άνθρωποι πριν τις 9:00 το πρωί

Έξι πράγματα που κάνουν οι πετυχημένοι άνθρωποι πριν τις 9:00 το πρωί

Βλέποντας την καθημερινότητα των κορυφαίων επιχειρηματιών, διαπιστώνεις ότι έχουν ένα κοινό στοιχείο ανάμεσα σε άλλα: Ξυπνούν πολύ νωρίς το πρωί. Κάπως έτσι, ξεκινούν την ημέρα τους πριν από τους άλλους, και καταφέρνουν να πετύχουν τους στόχους τους. Ωστόσο, το πρωινό ξύπνημα δεν αρκεί από μόνο του. Έχει σημασία και πως αξιοποιείς τις πρώτες ώρες της ημέρας.

Αν λοιπόν δεν ξέρεις τι ακριβώς πρέπει να κάθε κάθε πρωί, έτσι ώστε να πάρεις την ώθηση που θες, εδώ έχουμε την λύση. Για την ακρίβεια 6 λύσεις. Είναι τα 6 πράγματα που κάνουν οι πετυχημένοι άνθρωποι πριν τις 9:00 το πρωί, όπως τα παραθέτει το Entrepreneur.com.

1# Γυμναστική: Ακόμα και επιχειρηματίες μεγάλης ηλικίας, όπως ο Richard Branson, ξεκινούν την ημέρα τους με γυμναστική. Έτσι παραμένεις σε καλή φυσική κατάσταση, ενώ παράλληλα «καθαρίζεις» το μυαλό σου.

2# Φάε κάτι: Είναι δεδομένο ότι πρέπει να τρως κάτι το πρωί, ειδικά αν ξυπνάς νωρίς. Και κατά προτίμηση φάε κάτι υγιεινό που θα σου δώσει ενέργεια για την συνέχεια.

3# Κάνε τα «μικρά» πράγματα της καθημερινότητας: Μπορεί να έχεις να πας τον σκύλο βόλτα ή να πλύνεις κάποια ρούχα. Όλοι έχουν να κάνουν τέτοιες καθημερινές δουλειές ρουτίνας. Μπορείς να τις κάνεις νωρίς το πρωί για να τις βγάλεις από τη μέση.

4# Κάνε ένα δύσκολο task: Οι άνθρωποι έχουν την τάση να αναβάλουν τις δύσκολες εργασίες που έχουν στην to-do λίστα τους. Τις αφήνουν… για μετά. Επέλεξε να ολοκληρώσεις τουλάχιστον ένα δύσκολο task το πρωί. Τότε έχεις πιο φρέσκο μυαλό, ενώ παράλληλα θα δημιουργήσεις χρόνο για άλλες δουλειές μέσα στην ημέρα.

5# Μάθε: Το πρωί είναι επίσης μια καλή ώρα για να λάβεις νέες γνώσεις και να μάθεις νέα skills. Επέλεξε να παρακολουθήσεις κάποια μαθήματα ή να διαβάσεις κάποιο βιβλίο. Πριν επενδύσεις σε οτιδήποτε άλλο, πρέπει πρώτα να επενδύσεις στον εαυτό σου.

6# Κάνε το πλάνο της ημέρας: Τις πρωινές ώρες σχεδόν κανείς δεν θα σε ενοχλήσει. Κάνε το πλάνο της ημέρας. Και να είναι ρεαλιστικό. Μην φτιάξεις μια μακρά λίστα που δεν πρόκειται να βγάλεις σε πέρας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

7 + twelve =