αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΈνοπλη επίθεση στα κεντρικά γραφεία του YouTube. Στο κτίριο απασχολούνται περίπου 1.700 εργαζόμενοι

Ένοπλη επίθεση στα κεντρικά γραφεία του YouTube. Στο κτίριο απασχολούνται περίπου 1.700 εργαζόμενοι

Αναφορές κάνουν λόγο για πυροβολισμούς στα κεντρικά γραφεία του YouTube στο Σαν Μπρούνο, στα βόρεια της Καλιφόρνια. Στο σημείο βρίσκονται ασθενοφόρα οχήματα, ενώ αστυνομικές δυνάμεις προειδοποιούν το πλήθος να απομακρυνθεί από την περιοχή.

Σύμφωνα με την Google, στην οποία ανήκει το YouTube, υπάρχει σε εξέλιξη έρευνα γύρω από ένα πιθανό περιστατικό πυροβολισμών, ενώ ορισμένοι από τους εργαζόμενους της εταιρείας έχουν αναφέρει την ύπαρξη ενός δράστη.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης το άτομο που φαίνεται να πυροβόλησε είναι γυναίκα, ενώ η Google ανέφερε στο twitter ότι συνεργάζεται με τις αρχές και θα παράσχει επίσημη ενημέρωση μόλις υπάρξει δυνατότητα. Στα κεντρικά γραφεία του YouTube απασχολούνται περίπου 1.700 εργαζόμενοι.

Ένας εργαζόμενος της εταιρίας ανέφερε στο twitter ότι το προσωπικό εγκατέλειψε το κτήριο υπό το καθεστώς πανικού ενώ οι πρώτες εικόνες που καταφθάνουν από τα τοπικά δίκτυα ενημέρωσης εμφανίζουν εργαζόμενους του YouTube να βγαίνουν από το κτήριο με τα χέρια ψηλά και να υπόκεινται σε σωματικό έλεγχο από αστυνομικούς.

Εκπρόσωπος του Γενικού Νοσοκομείου «Zuckerberg» του Σαν Φρανσίσκο ανακοίνωσε ότι αρκετοί τραυματίες έχουν μεταφερθεί εκεί ύστερα από το συμβάν, χωρίς ωστόσο να αποσαφηνίζεται η σοβαρότητα της κατάστασής τους.

Πηγή: ΣΚΑΙ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 + six =