αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Ένα πράγμα που πρέπει να κάνουν όλοι οι επιχειρηματίες»: Ο Warren Buffett δίνει τη δική του συμβουλή επιτυχίας

«Ένα πράγμα που πρέπει να κάνουν όλοι οι επιχειρηματίες»: Ο Warren Buffett δίνει τη δική του συμβουλή επιτυχίας

Την δική του συμβουλή επιτυχίας, δίνει ο έμπειρος businessman, Warren Buffett. Όπως λέει ο ίδιος, αν είσαι νέος επιχειρηματίες ή ιδιόκτητης κάποιας μικρομεσαίες επιχείρησης, πρέπει να κάνεις ένα πράγμα αύριο το πρωί.

«Αύριο το πρωί, να πας μπροστά στον καθρέπτη σου και να γράψεις -με lipstick ή ό,τι άλλο θέλεις- μια φράση: Οι πελάτες μου πρέπει να το απολαμβάνουν», σημειώνει ο Buffett.

Διευκρίνισε μάλιστα, ότι η φράση δεν πρέπει να είναι «να ικανοποιώ τους πελάτες μου». Όπως λέει ο ίδιος, οι χαρούμενοι πελάτες είναι οι καλύτεροι υποστηρικτές. «Κάθε επιχείρηση που κάνει τους πελάτες της να το απολαμβάνουν, στη συνέχεια τους μετατρέπει ουσιαστικά σε “πωλητές” της εκεί έξω» σημειώνει ο ίδιος, μιλώντας φυσικά για τη διαφήμιση από στόμα σε στόμα.

Ο Buffett, σε πρόσφατο event, μοιράστηκε μια προσωπική ιστορία, από την αγορά του αυτοκινήτου του τελευταίου αυτοκινήτου του. «Δεν θυμάμαι πόσα χρήματα πλήρωσα, αλλά θυμάμαι την εμπειρία που είχε» τονίζει ο ιδιοκτήτης της Berkshire Hathaway, εξηγώντας ότι οι περισσότεροι πελάτες σκέφτονται έτσι.

Στην πραγματικότητα, η απόλαυση των πελατών είναι το κύριο συστατικό για την επιτυχία, όπως εκτιμά ο γνωστός επιχειρηματίας. Σημειώνεται, ότι ο ίδιος θεωρείται επίσης ως ένας από τους πλέον επιτυχημένους επενδυτές στον κόσμο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × five =