αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈνα μυστηριώδες… event ανακοίνωσε ο Elon Musk

Ένα μυστηριώδες… event ανακοίνωσε ο Elon Musk

Ο «διαστημικός» Elon Musk ετοιμάζεται για ένα νέο event μέσα στον τρέχον μήνα. Αυτό ανακοίνωσε το απόγευμα της Κυριακής (ώρα Ελλάδος).

Συγκεκριμένα, ο ιδρυτής της Tesla, έγραψε στο Twitter ότι στις 17 Οκτωβρίου θα υπάρχει event στο οποίο η Tesla παρουσιάσει ένα νέο προϊόν. Πέρα από το ήδη προγραμματισμένο event που υπάρχει για τις 28 του μήνα. Χωρίς να δίνει περισσότερες πληροφορίες. Αρκέστηκε μόνο να πει ότι αυτή η εκδήλωση έρχεται «απροσδόκητα για πολλούς».

Αμέσως οι φήμες για το τι πρόκειται να δούμε εκείνη την ημέρα, έκαναν την εμφάνηση του. Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, είναι πιθανό η εταιρία ανακοινώσει το Autopilot 2.0. Ένα σύστημα που ουσιαστικά θα αφορά τα οχήματα χωρίς οδηγό, θα είναι πιο εξελιγμένο σε σύγκριση με τα όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα και θα επιτρέπει στα «έξυπνα» αυτοκίνητα να ανακινούνται εύκολα και εκτός των αυτοκινητοδρόμων.

Άλλοι εκτιμούν ότι τα αποκαλυπτήρια θα έχουν να κάνουν με τα projects αφορούν την ενέργεια στο σπίτι που προωθεί η εταιρία. Τα Powerwall και Powerpack. Τι ακριβώς θα παρουσιάσει ο Elon Musk εκίνη την ημέρα τελικά; Υπομονή λίγες ημέρες ακόμα…

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen − 9 =