αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΈνα κοινωνικό δίκτυο μόνο για αυτούς που είναι πλούσιοι (και θέλουν να το δείχνουν)

Ένα κοινωνικό δίκτυο μόνο για αυτούς που είναι πλούσιοι (και θέλουν να το δείχνουν)

Αν σας ενοχλούν εκείνοι οι… περίεργοι, που αγοράζουν κάθε χρόνο την τελευταία ναυαρχίδα της Apple ή της Samsung, μόνο και μόνο για να την τοποθετήσουν δίπλα από τον καφέ τους επιδεικτικά, τότε μην διαβάσετε παρακάτω.

Συνεχίζετε; Εμείς πάντως σας προειδοποιήσαμε. Για να μπούμε όμως στο… ψητό, ένα νέο κοινωνικό δίκτυο έγινε χθες διαθέσιμο. Πρόκειται για την πλατφόρμα “Rich Kids”, που υποθέτουμε μπορείτε να καταλάβετε για ποιους προορίζεται, κρίνοντας από το όνομά της.

Όπως αναφέρει το Pc Magazine, στο Rich Kids μπορεί να εγγραφεί ο οποιοσδήποτε έχει λογαριασμό στο Facebook, όμως θα του επιτρέπεται να δημοσιεύει περιεχόμενο, μόνο εφόσον πληρώνει συνδρομή $1.000 το μήνα!

Ο λόγος για τον οποίο γίνεται αυτό, είναι απλός: Το Rich Kids θέλει να δώσει την ευκαιρία σε όσους είναι… φραγκάτοι, να το δείξουν. Σημειώστε πάντως ότι μέρος των εσόδων της ξεχωριστής αυτής υπηρεσίας πρόκειται να αποδοθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς, όμως ακόμα κι έτσι θεωρούμε την ύπαρξή της υπερβολή και ένδειξη σοβαρότερων κοινωνικών προβλημάτων.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

10 − nine =