αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουμε, είναι ότι νομίζουμε πως οι άλλοι σκέφτονται το ίδιο με εμάς»

«Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουμε, είναι ότι νομίζουμε πως οι άλλοι σκέφτονται το ίδιο με εμάς»

Ένα λίγο διαφορετικό post από τα συνηθισμένα, έκανε ο γνωστός επιχειρηματίας και οικονομικός σύμβουλος, Patrick Bet David. Αυτή τη φορά, δεν μίλησε για κάποιο καθαρά επιχειρηματικό θέμα, ούτε έδωσε κάποια οικονομική συμβουλή. Μίλησε για κάτι πιο ψυχολογικό. Ανέβασε μια φωτογραφία, πάνω στην οποία έγραφε ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουν οι άνθρωποι.

«Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουμε, είναι ότι νομίζουμε πως οι άλλοι σκέφτονται το ίδιο με εμάς», γράφει ο Patrick Bet David.

Πάνω από την εικόνα εξηγεί το σκεπτικό του. «Αυτό θα μπορούσε να είναι καλό ή κακό», τονίζει. Όπως λέει, το ότι εσύ έχεις μεγάλα όνειρα, δεν σημαίνει ότι και όλοι οι άλλοι έχουν μεγάλα όνειρα. Από την άλλη, αν εσύ έχεις μικρά όνειρα, δεν σημαίνει ότι έχουν και όλοι οι άλλοι μικρά όνειρα. Αν είσαι αρνητικός, δεν σημαίνει ότι όλοι οι άλλοι είναι επίσης αρνητικοί. Αν είσαι θετικός, δεν γίνονται αυτομάτως θετικοί και οι άλλοι.

«Αποφάσισε ποιος θέλεις να είσαι. Και άφησε τον τρόπο σκέψης και διαβίωσης σου να προσελκύσει ανθρώπους που σκέπτονται και ζουν με τον ίδιο κώδικα. Ελπίζω να είσαι θετικός μεγάλος στοχαστής», καταλήγει ο γνωστός businessman.

This could be a good or a bad thing.Just because you think small, doesn’t mean everyone else thinks small.Just…

Posted by Patrick Bet-David on Montag, 27. November 2017

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × three =