αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈνας businessman εξηγεί: «Η ερώτηση που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου, για να καταλάβεις αν θα πετύχεις»

Ένας businessman εξηγεί: «Η ερώτηση που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου, για να καταλάβεις αν θα πετύχεις»

Ο Eddie Huang ξέρει πως να κάνει πωλήσεις. Είναι ιδιοκτήτης του brand εστιατορίου, Baohaus, που σερβίρει Ταϊβανέζικο και Κινέζικο φαγητό. Είναι επίσης σεφ και συγγραφέας του βιβλίου “Fresh Off the Boat: A Memoir”. Όπως λέει ο ίδιος στο CNBC, «Ως συγγραφέας αλλά και ως σεφ, έχεις ένα προϊόν να πουλήσεις».

Σύμφωνα με τον Haung, ο καλύτερος τρόπος για να πουλήσεις ένα προϊόν, είναι απλός: Να είσαι ειλικρινής. Και με τον όρο ειλικρίνεια, εννοεί να προσφέρεις ένα προϊόν το οποίο θα αρέσει πρώτα από όλους σε εσένα.

«Θα αγόραζες αυτό που πουλάς;» πρέπει να ρωτήσεις τον εαυτό σου, σύμφωνα με τον Haung. Αν η απάντηση είναι «ναι», τότε ίσως να δημιουργείς κάτι καλό και να φτάσεις στην επιτυχία.

Όταν του γίνεται κριτική, θέλει να την ακούει προσεκτικά. Εστιάζοντας βέβαια πάλι στους ανθρώπους που είναι ειλικρινείς. Αν κάποιος πάει σε αυτόν με ειλικρινή κριτική και προτάσεις, πάντα τον ακούει. «Με ενδιαφέρει αν το φαγητό αρέσει στον κάθε άνθρωπο που έρχεται στο εστιατόριο. Και θέλω να το ξέρω», λέει.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × one =