αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈνας αυτοδημιούργητος δισεκατομμυριούχος αποκαλύπτει το μεγαλύτερο money tip- έκπληξη, που έχει ακολουθήσει στην πορεία του

Ένας αυτοδημιούργητος δισεκατομμυριούχος αποκαλύπτει το μεγαλύτερο money tip- έκπληξη, που έχει ακολουθήσει στην πορεία του

Μπορεί ο Tilman Fertitta να είναι σήμερα ένας δισεκατομμυριούχος, ωστόσο ξεκίνησε με έναν… εναλλακτικό τρόπο την πορεία του προς την κορυφή. Παίρνοντας ένα δάνειο 6.000 δολαρίων. Και έφτασε να διατηρεί πλέον πάνω από 500 ακίνητα, τα οποία έχουν να κάνουν με εστιατόρια και φιλοξενία. Και έχει μια συνολική περιουσία που φτάνει τα 3 δισ. δολάρια.

Σε όλη του τη διαδρομή, έχει ακολουθήσει μια συμβουλή- έκπληξη, που έχει λάβει. Όπως λέει, πρόκειται για την καλύτερη οικονομική συμβουλή που έχει λάβει ποτέ. «Να δανείζεσαι χρήματα, όταν δεν τα χρειάζεσαι» λέει ο Fertitta, στο CNBC.

Όπως εξηγεί, αυτή η κινητή είναι πολύ καλή για δύο βασικούς λόγους. Πρώτα από όλα, το να πάρεις χρήματα στους «καλούς καιρούς» σημαίνει ότι θα έχεις ρευστό αν τα πράγματα στην πορεία ζορίσουν. Σύμφωνα με τον ίδιο, είναι πιο δύσκολο να λάβεις χρήματα όταν είσαι… με την πλάτη στον τοίχο. Εκείνη τη στιγμή, στην πραγματικότητα χρειάζεται να έχεις αποθέματα στην τράπεζα.

Δεύτερον, το ρευστό που θα έχεις δημιουργήσει από τα χρήματα που θα έχεις λάβει, θα σε βοηθήσει να «αρπάξεις» ευκαιρίες, σε περιόδους κρίσης που ενδεχομένως θα έρθουν. Τότε που όλα θα είναι πιο φθηνά, εσύ θα μπορείς να κάνεις τις κινήσεις σου, επειδή θα έχεις μετρητά στο χέρι.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

sixteen − thirteen =